Eladó ház, Erdőkertes Erdőkertes, 84900000 Ft, 116 nm 13180_bhv

company_logo

84 900 000

Ft

731 897 Ft/m²

Cím:

Kategória:

Eladó; Ingatlan; Ház 

Feladás dátuma:

ápr 28., 13:54
Ingatlanközvetítő

Tulajdonságok

Szobák száma:
4 szoba

Állapot:
Jó állapotú

Fűtés típusa:
gáz-cirkó

Lift:
Nincs

Ingatlan típusa:
tégla

Erkély, terasz:
Nincs

Bútorozott-e:
nem

Parkolás:
Garázsban

Szintek száma:
1

Költözhető:
megegyezés szerint

Kert mérete:
4185  m2
Méret:
116 m²

Leírás

Erdőkertes csendes részén, mégis a központtól 5 percnyi sétatávolságra eladó egy 116 m2-es, tégla építésű, 4 szobás családi ház, 4185 m2-es telken.

A házba belépve az előtérből balra egy dolgozószoba, szemben tágas konyha és kamra, jobbra pedig 3 szoba, fürdőszoba káddal és toalettel, valamint egy háztartási helyiség került kialakításra, ahol a gépészet mellett még egy toalett található. Jó elrendezésének és szeparáltságának köszönhetően bármely napszakban biztosított a nyugodt pihenés vagy akár a koncentrált munka.

A ház alatt 12 m2-es száraz pince található. Fedett gépkocsibeálló biztosít 30 m2-en két autó számára parkolási lehetőséget, valamint egy szintén 30 m2-es garázs is rendelkezésünkre áll. Kapun belül további, min. 3 autó kényelmesen parkolhat. A kertben fúrt kút, 10 m3-es ciszterna biztosítja a locsolást, módot adva a már meglévő gyümölcsfák, szőlő, ribizli és dísznövények öntözésére, valamint a hatalmas terület nyújtotta gazdálkodási lehetőségeknek is kényelmes és takarékos megoldást biztosít.

A környezet nyugodt és csendes, közvetlen közelben Natura 2000-es terület található. A rendelkezésünkre álló hatalmas terület biztosítja a nyugodt, privát életteret, saját kertünkben sétálva körülvesz az érintetlen természet. Ideális választás azon családok számára is, akik nem csak a vidéki városok nyugalmát, de adott esetben a vidéki élet adta önellátó gazdálkodás lehetőségét és szépségét is szeretnék magukénak tudni.

MŰSZAKI ADATOK

Építés/felújítás : ˘1978
2012: teljes körű gépészeti és elektromos felújítás, új burkolatok, fa nyílászárók és falak festése, tető megerősítése
2022: a homlokzaton 15 cm EPS, a lábazaton 10 cm XPS, a födémen 5 cm hőszigetelést kapott, illetve a komplett ereszcsatorna rendszer is cserélve lett.
Falazat: 45 cm tégla
Hőszigetelés: 15 cm
Nyílászárók: Fa
Hőleadók: Radiátor
Fűtés: Az épület fűtése és a használati melegvíz előállítása kondenzációs gázkazánnal és vegyestüzelésű kazánnal történik, ezáltal mindig a kedvezményes sávban maradtunk a gázfogyasztás tekintetében. A gépészeti rendszer napkollektor fogadására elő van készítve. A telken jelentős mennyiségű fa található, melyek több szezonra is elegendő tűzifát biztosítanak.


Irányár: 84,9 millió Ft

.

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 147417470

Kapcsolatfelvétel


Ingatlanközvetítő

Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn