Eladó ház, Erdőkertes

company_logo

84 900 000

Ft

731 897 Ft/m²

Kategória:

Eladó; Ingatlan; Ház 

Feladás dátuma:

ápr 30., 15:45
Ingatlanközvetítő

Tulajdonságok

Szobák száma:
4 szoba

Méret:
116 m²

Állapot:
Jó állapotú

Fűtés típusa:
gáz-cirkó

Szintek száma:
1

Ingatlan típusa:
tégla

Erkély, terasz:
Nincs

Bútorozott-e:
nem

Parkolás:
Garázsban

Kert mérete:
4185  m2

Tulajdonjog/ bérleti jog:
Tulajdonjog
Ingatlan felszereltsége:
Légkondicionáló

Leírás

Megvételre kínálok Erdőkertes központjában egy felújított 4 szobás, duplakomfortos családi házat.

A kiváló elosztású 116 m2 alapterületű családi ház egy 4185 m2-es összközműves telken található, mely elhelyezkedését tekintve kitűnő, a vasútállomás és a buszállomás is mindössze 5-10 percnyi távolságra van. A város infrastruktúrája minden korosztály számára megfelelő, orvosi rendelők, posta, élelmiszerbolt, iskola, óvoda és 24 órás gyógyszertár pár perc séta távolságra található. Budapest autóval fél óra alatt elérhető.

A környezet nyugodt és csendes, közvetlen közelben Natura 2000-es terület található. A telek alkalmas gazdálkodásra, gazdasági tevékenység végzésére is, bővizű ásott kút és ciszterna is megtalálható az udvarba. A ház körüli udvarrészen gyümölcsös található jelenleg, a hátsó kert rész műveletlen, de rengeteg lehetőséget rejt magában (mint pl. fóliasátor, újabb gyümölcsfák telepítése, állattartás).

Az 1975 körül épült lakóépületen két nagyobb felújítás történt a közelmúltban. 2012-ben teljes körű gépészeti és elektromos felújítás, új burkolatok fektetése, nyílászárók és falak festése, valamint a tető megerősítése történt. 2022-ben pedig a homlokzaton történt jelentős változás, melyen 15 cm EPS, a lábazaton 10 cm XPS, a födém pedig 5 cm hőszigetelést kapott, illetve a komplett ereszcsatorna rendszer is cserélve lett. A házhoz 12 m2-es pince, 30 m2-es kétállásos gépkocsi beálló és 30 m2-es garázs tartozik, melyek ugyancsak 2022-ben készültek. Az épület fűtése és a használati melegvíz előállítása kondenzációs gázkazánnal és vegyestüzelésű kazánnal történik. A gépészeti rendszer napkollektor fogadására elő van készítve. A telken jelentős mennyiségű fa található, melyek több szezonra is elegendő tűzifát biztosítanak.

Az ingatlan jó állapotú, kitűnő elhelyezkedésű, fiatal pároknak is tökéletes egy közös élet elkezdéséhez. A telek végében elhelyezkedő kis erdős rész igazán mesés hangulatot áraszt, további újításokkal, csinosításokkal a ház igazán egyedivé varázsolható.

További kérdés, megtekintési szándék esetén várom hívását!
Érd: Ézsás Ágnes tel: email:

Referencia szám: HZ057444

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 146930820

Kapcsolatfelvétel


Ingatlanközvetítő

Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn