Eladó ház, Erdőkertes

company_logo

21 900 000

Ft

398 182 Ft/m²

Kategória:

Eladó; Ingatlan; Ház 

Feladás dátuma:

tegnap, 14:00
Ingatlanközvetítő

Tulajdonságok

Szobák száma:
3 szoba

Méret:
55 m²

Állapot:
Felújítandó

Fűtés típusa:
elektromos

Szintek száma:
1

Ingatlan típusa:
tégla

Erkély, terasz:
Nincs

Bútorozott-e:
nem

Parkolás:
Utcán

Kert mérete:
899  m2

Tulajdonjog/ bérleti jog:
Tulajdonjog
Építés éve:
2018

Leírás

Erdőkertes Kincstári ligetek részén, 47 nm-es nettó lakóterülettel, 899 nm-es telekkel hétvégi ház besorolású, panorámás ingatlan eladó.A ház 80-as években ikersejt téglából épült része lapos tetös, a nappali könnyűszerkezetes, ahol a falpanelek alapszigetelése mellett, belülről 3 cm-es Nikecell szigetelést, gipszkartonfedést kapott. A többi helyiség szintén ikersejt téglából épült, az utcafronti rész már megkapta a 10 cm-es szigetelést.A nappali lemezfedésű, a födém 20 cm-es üveggyapot szigetelést kapott.A fűtést kandalló és inverteres klíma biztosítja. Két éve a nyílászárók is cserélve lettek, műanyag, hőszigetelt üvegezésűre, illetve az elektromos vezetékek is cserélve lettek. A hálózat 1 x 25 Amper.A ház alatt 12 nm-es pince található.Az ingatlan nagy előnye az elhelyezkedése, pár perc sétával elérhető a távolsági busz megállója, mely újpest-városkapu és Galgamácsa között jár Fót Veresegyház érintésével. De óvoda, iskola, rendelőintézet, gyógyszertár, és posta is 10 perc sétával elérhető.Kikapcsolódásra a veresegyházi tavak, a termál fürdő, a medvefarm, az őrbottyáni horgásztó, a vácrátóti arborétum, és a helyi kulturális programok nyújtanak lehetőséget.A sok kis bolt, a Spar, és a híres veresi piac mellett, szintén Veresen, 3 perc autóúttal Lidl is elérhető.Vegye meg telekárban, és alakítsa elképzelése szerint!Keressen mielőbb a megtekintéssel kapcsolatban!
Amennyiben a Duna House által hirdetett bármelyik ingatlan felkeltette az érdeklődését, további információra van szüksége, meg szeretné tekinteni, abban is állok rendelkezésére.
MIBEN SEGÍTÜNK MÉG ÖNNEK?
- Jogi háttér biztosításában,
- HITEL CENTRUM teljeskörű, bank semleges tanácsadásával és díjmentes hitel-ügyintézéssel, családtámogatási kedvezmények igénybevételének eligazodásában. FONTOS: NEMCSAK A NÁLUNK VÁSÁROLT INGATLANOK ESETÉBEN!
- Energetikai tanúsítvány beszerzésében.
Jöjjön el,nézze meg és tegyen egy ajánlatot !!!
Érd: Szovák Ferenc, Tel: , e-mail:

Referencia szám: HZ071315

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 145658809

Kapcsolatfelvétel


Ingatlanközvetítő

Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn