Eladó ház, Dunavarsány

company_logo

77 900 000

Ft

927 381 Ft/m²

Kategória:

Eladó; Ingatlan; Ház 

Feladás dátuma:

tegnap, 22:53
Ingatlanközvetítő

Tulajdonságok

Szobák száma:
4 szoba

Állapot:
Új építésű

Fűtés típusa:
egyéb

Ingatlan típusa:
tégla

Erkély, terasz:
Nincs

Bútorozott-e:
nem

Parkolás:
Udvarban

Tulajdonjog/ bérleti jog:
Tulajdonjog

Építés éve:
2024

Ingatlan felszereltsége:
Légkondicionáló

Szintek száma:
1

Kert mérete:
357  m2

Méret:
84 m²

Leírás

Dunavarsányban kínálunk megvételre egy 84 m2-es, csendes, nyugodt környezetben lévő újépítésű, hamarosan elkészülő ikerházat, amerikai konyhás nappalival és 3 szobával. Telek mérete: 357 négyzetméter.

A 84 négyzetméteres alapterületű, saját kertkapcsolatos, kültéri gépkocsibeállóval és elektromos kapuval rendelkező ingatlant a kivitelező igyekezett az átlagtól eltérő modern, jól átgondolt kialakítással és hasznos felszereltséggel megtervezni. Ennek során az antracit tetőcseréppel harmonizáló nyílászárók kerültek beépítésre, mellyel egyező színűek a villanykapcsolók, konnektorok és a fürdőszobai berendezések.

A házba belépve tágas tér fogad, innen nyílik a fürdőkáddal és zuhanyfülkével is ellátott fürdőszoba, a háztartási helység melyben egy plusz mosdóhelyiség is helyet kapott. A három szoba megfelelő távolságra helyezkedik egymástól, hogy mindenkinek meg legyen a saját tere. Az amerikai konyhás nappali a teraszajtóknak köszönhetően napfényben úszik. A dupla szárnyú teraszajtókkal a külső terasz is könnyen bekapcsolható a mindennapi életbe. A nappaliból nyílik a harmadik szoba. A három szoba mindegyikében és az amerikai konyhás nappaliban is található hűtő-fűtő klíma (összesen négy) a padlófűtés mellett, mely helyiségenként szabályozható.

A házban süllyesztett mennyezeti lámpák vannak, a kellemes hangulatról nind a nappaliban, mind a fürdőszobában a rejtett led világítás gondoskodik, mely tetszőleges színárnyalara beállítható. A szobák mindegyike világos és UTP CAT5 (TV hálózat) fali kiállás található, kb. 1fm kiállással.

Az ereszcsatorna esővíz elvezetése víznyelővel megoldott. A térkőburkolat alatt locsolóberendezés utólagos kiépítéséhez megfelelő cső került, elkerülve ezzel annak utólagos felbontását.


Az ingatlan rugalmasan megtekinthető. Ügyfeleink részére díjmentesen bizosítunk teljes körű, bankfüggetlen hitelügyintézést. Ha szeretné tudni, milyen lehetőségei vannak, szívesen segítünk megtalálni a legjobb megoldást.
Érd: Gosztola Erika: email:

Referencia szám: HZ067648

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 150402320

Kapcsolatfelvétel a Hirdetővel


Ingatlanközvetítő

Utoljára aktív: 4 napja

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat!

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy!

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn