Eladó ház, Dunavarsány

company_logo

59 900 000

Ft

407 483 Ft/m²

Kategória:

Eladó; Ingatlan; Ház 

Feladás dátuma:

ápr 26., 21:20
Ingatlanközvetítő

Tulajdonságok

Szobák száma:
5+ szoba

Méret:
147 m²

Állapot:
Jó állapotú

Fűtés típusa:
egyéb

Szintek száma:
1

Ingatlan típusa:
tégla

Erkély, terasz:
Nincs

Bútorozott-e:
nem

Parkolás:
Utcán

Kert mérete:
1258  m2

Tulajdonjog/ bérleti jog:
Tulajdonjog

Leírás

Nagycsaládosok, összeköltözők, beruházók figyelmébe ajánljuk!

Dunavarsány VÁROSKÖZPONTI részén, CSOK támogatás igénylésére alkalmas, tehermentes 3 LAKÁSOS, 2 lakószintes + pinceszint, összesen 147 nm-es hasznos alapterületű, duplakomfortos, közepes állapotú CSALÁDI HÁZ eladó!

Az ingatlant a város egyik fő útvonaláról nyíló csendes, aszfaltos utcájában találjuk, jó infrastruktúrás ellátottsággal, üzletek, bölcsőde, óvoda, iskola, játszótér, egészségház, gyógyszertár, buszmegálló, mind pár perces sétával elérhető, a jelenlegi vasútfejlesztésnek köszönhetően Budapest 20-30 perce alatt lesz elérhető.

Az utcafronttól 13 m-re találjuk az észak-keleti homlokzati tájolású, 1981-ben épült, 2,7 m belmagasságú, cseréptetős családi házat.

A 1258 nm-es (28m széles) telek bejárata után közvetlenül egy fedett autóbeálló, majd a 33 nm-es pinceszinten a garázs, a kazánház és egy tároló is található.

A 2002-ben történt átépítés során három lakás került kialakításra, fa nyílászárókkal, hideg- és laminált padlóburkolatokkal. Mindhárom lakás külön bejáratú lett, azonban a 62 nm-es tetőtéri lakás az utcafronti lakás közlekedőjéből is megközelíthető, ezen két lakás zárható lépcsőházzal is össze van építve. A tetőtéri lakrészen találunk egy 19,4 nm-es amerikai konyhás nappali szobát, egy 10 és egy 15 nm-es szobát, egy 8 nm-es tároló helyiséget, egy 5 nm-es gardróbot, egy 3,5 nm-es fürdő helyiséget és egy 1,1 nm-es WC-t.

A földszinten két különálló lakás került kialakításra. Az utcafronti 49,3 nm-es lakás egy 20 nm-es nappali-étkezőből, 10 nm-es hálószobából, 8,1 nm-es konyhából, egy 8 nm-es WC-s fürdőszobából és egy 3,2 nm-es közlekedőből áll. A teljesen külön bejáratú  dél-nyugati tájolású  35,7 nm-es lakrész pedig egy 16 nm-es amerikai konyhás nappali szobát, 11 nm-es hálószobát, 4 nm-es WC-s fürdőhelyiséget, 3,4 nm-es gardróbot és egy 1,3 nm-es tárolót is tartalmaz.

Az épület melegét gázkazán szolgáltatja lapradiátorokon keresztül, az utcafronti házban pedig vasradiátorok vannak felszerelve. Alternatív fűtési megoldás a vegyes tüzelésű kazán, melynek működése felülvizsgálatot igényel.

Telek első részén lévő tuják óvják a privát szféra láthatóságát, kert a hátsó részén pedig gyümölcsfákat (alma, körte, cseresznye, sárgabarack) találunk, valamint egy sütő-főző kemence szolgálja a kikapcsolódást. A kert öntözéséről fúrt kút gondoskodik. A dél-keleti fekvésű udvar végében, a családi ház mögött egy árammal és vízzel is ellátott, korábban un. nyári konyhaként használt, padlástérrel rendelkező kisház is található.

Ingatlan irányára:: 400.000 Ft/nm

Amennyiben felkeltettük érdeklődését és szívesen megtekintené az ingatlant, kérem, keressen bizalommal.

Állok szíves rendelkezésére ingatlanok eladásának és vételének teljes körű ügyintézésével, ingyenes tanácsadással, értékbecsléssel, megbízható ügyvédi háttér biztosításával, hitel közvetítéssel garantáltan a legjobb feltételekkel és a leggyorsabban.
Érd: Komáromi Andrea, tel: , e-mail:

Referencia szám: HZ096613

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 143508050

Kapcsolatfelvétel


Ingatlanközvetítő

Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn