Eladó ház Vecsés, Felsőtelep

company_logo

64 550 000

Ft

339 737 Ft/m²

Kategória:

Eladó; Ingatlan; Ház 

Feladás dátuma:

ma, 06:48
Ingatlanközvetítő

Tulajdonságok

Szobák száma:
5+ szoba

Méret:
190 m²

Állapot:
Jó állapotú

Fűtés típusa:
gáz-cirkó

Szintek száma:
1

Ingatlan típusa:
tégla

Erkély, terasz:
Nincs

Bútorozott-e:
nem

Parkolás:
Garázsban

Kert mérete:
386  m2

Tulajdonjog/ bérleti jog:
Tulajdonjog
Ingatlan felszereltsége:
Gépesített, Légkondicionáló

Leírás

Vecsés frekventált ,de csendes jó közlekedésű részén eladó egy 3 generációs üzleti lehetőségekre is alkalmas családi ház, szép sarok telken.
A ház az utcáról 2 külön bejárattal rendelkezik ,mind 3 lakrészbe külön juthatunk be a leg -régebbi házrész vályog vastag falazata jó hőszigeteléssel rendelkezik a belső falak gipszkartonnal lettek burkolva esztétikai célból. A tető teljesen uj 2022 január ! a cirkó is teljesen új! néhány nyilas zárót is cseréltek már ! Ez a lakrész 68 nm-es komplett lakás 2 szép nagy tágas szobával és 1 kisebb félszobával, konyha étkező fürdő ,és egy működés képes szép kandalló is rendelkezésre ál. A nyári melegben ha szükséges modern klíma gondoskodik a hűvös levegőről.
A további 2-3 lakrészek egymáshoz épültek 1970 ben téglából. Külön bejáratúak igény esetén egybenyithatóak ,szabad elképzelés szerint. Az egyik lakrésznek van saját külön utcai közvetlen bejárata is, és belső udvari hátsó is ,korábban üzlet helyiségként üzemelt . Ez a lakrész 39 nm 2 szoba, konyha ,fürdő és kamra jó elosztással.
A 3.lakrész 60 nm 2 szoba ,nappali konyha fürdő részekből áll .Szintén külön bejárattal rendelkezik akár albérletbe is kiadható .

A garázsok egymás mellett vannak 1-1 autó fér el bennük, de az udvaron van további szabad autó beállási lehetőség. Gyerek számára belső udvari játszótér került kialakításra .

Csak a fantáziája szab határt hogy mit lehet ebből a 3 egységes 190 nm es komplexumból kihozni !
Ajánlom nagycsaládosoknak ,többgenerációs együtt de még is külön élésre avagy üzleti lehetőséggel kombinált vállalkozásra .

Referencia szám: H413580

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 125772824

Kapcsolatfelvétel


Ingatlanközvetítő

Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás