Eladó ház Érd, Parkváros

company_logo

119 900 000

Ft

844 366 Ft/m²

Kategória:

Eladó; Ingatlan; Ház 

Feladás dátuma:

ma, 15:46
Ingatlanközvetítő

Tulajdonságok

Szobák száma:
4 szoba

Méret:
142 m²

Állapot:
Felújított

Fűtés típusa:
gáz-cirkó

Szintek száma:
1

Ingatlan típusa:
tégla

Erkély, terasz:
Van

Bútorozott-e:
nem

Parkolás:
Garázsban

Kert mérete:
500  m2

Tulajdonjog/ bérleti jog:
Tulajdonjog

Leírás

Képzelje el, hogy minden napja egy békés sétával vagy otthoni munkával kezdődik egy kellemes környéken, ahol a nyugalom és a családi melegség öleli körül. Ez a varázslatos otthon Parkvárosban nem csak egy ház, hanem egy életforma.

Ez a megnyugtató, mégis élettel teli otthon várja azokat, akik a csendre, a zöldre és a harmóniára vágynak. Egy olyan hely, ahol mindenki megtalálja a magáénak valót, ahol az apró részletek is a figyelem és a gondos tervezés jelei.

A ház 1055 m2-es összközműves telken helyezkedik el, egy kb. 500 m2-es saját kerttel, amelyet két garázs köt össze a szomszédos ikerházzal. Az ingatlan teljesen mentes minden teher alól és külön helyrajzi számon nyilvántartva.

Az első pillanattól kezdve magával ragadja a tágas, világos amerikai konyhás nappali, melyből a terasz is könnyedén megközelíthető. Az előszoba, a fürdőszoba, a mosókonyha és egy külön WC szintén a földszinten találhatóak, hogy minden kényelmet magában foglaljon. Az emeleten három kényelmes méretű hálószoba, egy nagyméretű kádas fürdőszoba, gardrób és egy erkély teszi teljessé a képet.

A házat cirkó gázkazán fűti, de a nappaliban található kandallókémény lehetőséget ad egy meghitt kandalló kiépítésére is. A nyári hónapokban pedig a két klíma gondoskodik a kellemes hűvösről.

Az otthon riasztóval felszerelt, a kert és a garázs elektromos kapukkal rendelkezik, így a biztonságról sem kell lemondania. További tárolóhelyek állnak rendelkezésre a padláson és a terasz alatt, hogy mindig rendezett legyen az élet. lehetőség van egy plusz 20 nm -es szobát kialakítani az emeleti szinten.

Az ingatlan kiváló elhelyezkedése az Érd központba vagy az Etele téri metróhoz közlekedő buszok közelségét jelenti, mellettük játszótér, iskola, üzletek és gyógyszertár is könnyen megközelíthetőek mind gyalogosan, mind autóval.

Ha a kertváros nyugalmát és a főváros közelségét keresi, itt a tökéletes választás. Ne habozzon, keressen minket még ma, és szívesen bemutatjuk ezt a varázslatos otthont! Használja ki a CSOK lehetőséget és tegye magáévá ezt a páratlan életstílust!

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 145762904

Kapcsolatfelvétel

Profilkép
Ilcsik Lóránt

BXI ingatlanközvetítő kft.

További hirdetései

Ingatlanközvetítő

Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn