Egyedi ajánlat!

Eladó hatalmas telken felújítandó családi ház

company_logo

55 900 000

Ft

735 526 Ft/m²

Kategória:

Eladó; Ingatlan; Ház 

Feladás dátuma:

tegnap, 13:34
Ingatlanközvetítő

Tulajdonságok

Szobák száma:
3 szoba

Méret:
76 m²

Állapot:
Felújítandó

Fűtés típusa:
gáz-cirkó

Szintek száma:
1

Ingatlan típusa:
egyéb

Erkély, terasz:
Nincs

Bútorozott-e:
nem

Parkolás:
Utcán

Kert mérete:
1455  m2

Tulajdonjog/ bérleti jog:
Tulajdonjog

Leírás

Az Openhouse Monor Ingatlaniroda kínálatában eladó a #164387 hivatkozási számú gyömrői családi ház. Eladóvá vált Gyömrő Mária telepi részén hatalmas telken elhelyezkedő vegyes falazatú családi ház.

Gyömrő, a Romantika fővárosa Budapest központjától 30 km-re, városhatárától 7 km-re, a fővárostól keletre, a BudapestNagykátaSzolnok vasútvonal mentén fekszik. Itt találkozik a Cserhát-hegység déli nyúlványának Gödöllői-dombság az alföld északi peremével.

Megközelíthető a 311-es főútról. Tömegközlekedéssel vonattal Keleti-pu. 35 perc, busszal Kőbánya-Kispest 50 perc alatt érhető el.

Közelben bevásárlási lehetőség, piac, iskola, gyógyszertár, éttermek találhatóak.15 perces sétával eljuthatunk a Gyömrői Tófürdőhöz, valamint a városközponthoz, ami számos programkínálattal áll a lakosság rendelkezésre. A város központjában tálalható az orvosi rendelő, bankfiókok, éttermek, önkormányzat.

A ház 1455 nm nagyságú telken helyezkedik el, 1950-es években épült, vegyes falazatú, cserépfedésű tetővel. A ház 3 szobából, fürdőszobából, konyhából, étkezőből s egy közlekedőből áll, kapcsolódik hozzá egy zárt üvegterasz. A nyílászárók egy részét már műanyagkeretesre cserélték. A fűtésről és a melegvíz ellátásról kombi gáz cirkó gondoskodik. Egy hűtő-fűtő klímát szerelek be.

Állapota felújítandó. Tartozik hozzá melléképület, ami egybeépült a házzal.

A hatalmas telek számos lehetőséget rejt magában, akár több lakásos társasház építésére is alkalmas.

Amennyiben hirdetése felketette az érdeklődését, várom hívásást! Ha felkeltette érdeklődését ez az eladó gyömrői családi ház, vagy bármely más családi ház és bővebb információt szeretne, keressen bizalommal.Hivatkozási szám: #164387Az Openhouse Monor Ingatlaniroda tagjaként várom Önt az országos hálózatunk teljes kínálatával.A családi ház vásárláshoz hitelt igényelne? Ingyenes hitelközvetítéssel segít Önnek bankfüggetlen hitelszakértőnk.További szolgáltatásainkkal (pl. értékbecslés, energetikai tanúsítvány, jogi háttér) is segítjük Önt a vásárlásban.Az otthon érték. Az ingatlan üzlet.

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 141254331

Kapcsolatfelvétel


Ingatlanközvetítő

Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn