Eladó felújított monori családi ház

company_logo

76 000 000

Ft

678 571 Ft/m²

Kategória:

Eladó; Ingatlan; Ház 

Feladás dátuma:

ápr 17., 05:35
Ingatlanközvetítő

Tulajdonságok

Szobák száma:
4 szoba

Méret:
112 m²

Állapot:
Jó állapotú

Fűtés típusa:
gáz-cirkó

Szintek száma:
1

Ingatlan típusa:
tégla

Erkély, terasz:
Nincs

Bútorozott-e:
nem

Parkolás:
Utcán

Kert mérete:
559  m2

Tulajdonjog/ bérleti jog:
Tulajdonjog

Leírás

Monor vasútállomáshoz közeli ,112 nm nagyságú, nívós állapotú családi ház eladóvá vált.

Monor központjához közeli, de mégis csendes utcában található az ingatlan. Vasútállomás 5 perc, buszmegálló 8 perc sétával megközelíthető. Budapest-Nyugati pályaudvar 40 perces vonatozással elérhető.

559 nm nagyságú telken elhelyezkedő 1960-ban épült kibővített Kádár kocka családi ház, mely 112 nm nagyságú. Az ingatlan téglából épült beton alappal. 2021-ben a jelenlegi tulajdonos teljeskörű felújítási munkákat végzett.

Ekkor 8 cm vastag külső szigetelést, valamint színezést kapott. A felújítás során az összes nyílászárót, 7 légkamrás műanyag keretesre cserélték. A villanyhálózat cseréje megtörtént, H tarifával ellátott. Az otthon melegéről 3 rendszer gondoskodik, van egy kombi gázcirkó, mely a meleg víz ellátásáról is gondoskodik, de ezen felül van még egy villanybojler is. 4 db hűtő-fűtő inverteres Daikin típusú klíma van, valamint 2 db Zsolnay cserépből készült cserépkályha. A tető is felújították ekkor, antracit színű Bramac cserepeket raktak fel, a szarufákat cserélték. Beton födém van, valamint 35 cm vastag üveggyapot szigetelést helyeztek el.

A teljes ingatlan kamera, valamint riasztórendszerrel felszerelt.

A ház tágas, a nap bármely időszakában világos, napfényes. Az udvar parkosított, Viacolorral burkolt.



A biztonsági bejárati ajtón keresztül jutunk az előszobába, ami nagysága miatt akár télikertként is használható. Innen nyílik az étkező, amiből a ház többi helyisége elérhető. 2 utcafronti nagyszoba, valamint az udvarra néző kisszoba. Egy jól felszerelt gépesített konyha nyílik az étkezőből, amihez egy kis tároló kapcsolódik, ahol a cirkó és a bojler is helyett kapott. Tágas, káddal, valamint zuhanykabinnal felszerelt mediterrán hangulatú fürdőszoba található, valamint egy különálló WC.

Az udvar 559 nm nagyságú, parkosított, tujákkal, rózsákkal beültetett. A házat egy fedett terasz veszi körbe L alakban, ami a szabadidő eltöltésére minden évszakban kiválóan alkalmas.

Az udvaron található még egy garázs, valamint egy fedett kerti sütögető és egy tároló.

Amennyiben hirdetésem felketette érdeklődését, várom hívását!









Ön is ingatlant keres? Válassza Irodánkat!Amennyiben a #162229 BO azonosítójú, monori eladó Családi ház vagy bármely, az Openhouse hálózat kínálatában található ingatlan felkeltette érdeklődését, kérem, hívjon bizalommal!SEGÍTÜNK, INTÉZZEN VELÜNK MINDENT EGY HELYEN! Már megtalálta vagy még keresi álmai otthonát, de nem rendelkezik a megvásárlásához szükséges teljes vételárral?Ne járjon bankról bankra!Hitelszakértőnk, legyen szó akár piaci, akár államilag támogatott hitelről vagy vissza nem térítendő támogatásról, megtalálja az Önnek legmegfelelőbb egyedi konstrukciót.Bankfüggetlen hitelügyintézőnk nagy szakmai tapasztalattal és a bankok ajánlatánál kedvezőbb lehetőségekkel segíti a Családi ház finanszírozását. Támogatja Önt a legkedvezőbb konstrukció kiválasztásában. Teljeskörűen összeállítja a hitelkérelmet, és a hitel folyósításáig végigkíséri az egész folyamatot.CSOK-kal és Babaváró hitellel kapcsolatban is keressen minket bizalommal!Kereső ügyfeleinknek a hitelközvetítői szolgáltatásaink ingyenesek.Az otthon érték. Az ingatlan üzlet.

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 138322421

Kapcsolatfelvétel


Ingatlanközvetítő

Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn