Eladó családi ház nyugodt környezetben,iskolához közel!

company_logo

29 900 000

Ft

253 390 Ft/m²

Kategória:

Eladó; Ingatlan; Ház 

Feladás dátuma:

ápr 27., 20:25
Ingatlanközvetítő

Tulajdonságok

Szobák száma:
3 szoba

Méret:
118 m²

Állapot:
Jó állapotú

Fűtés típusa:
gáz konvektor

Szintek száma:
1

Ingatlan típusa:
egyéb

Erkély, terasz:
Nincs

Bútorozott-e:
nem

Parkolás:
Utcán

Kert mérete:
805  m2

Tulajdonjog/ bérleti jog:
Tulajdonjog

Leírás

ELADÓ SZENTMÁRTONKÁTÁN!

Az ingatlan jellemzése:

A 805m2 terület nagyságú porta négy oldalról kerített, udvara rendezett. A felépítmény csapadék víz elvezetése csatorna, szennyvíz elvezetése központi fő csatornára kiépített. A lakóépület teherhordó szerkezete beton alapra épített tégla falazat, (köztes) beton födémmel, a felső födémszerkezet stukatúros fa födém; sátor tetővel, cserép fedéssel.

Külső nyílászárói fa ajtók és ablakok, dupla üvegezéssel és redőnyökkel ellátva. Fűtése gáz konvektor és vegyes tüzelésű kandalló.
Fűtést-hűtést klíma segíti.. Meleg víz ellátása villany bojler készülékről megoldott. Elektromos áram ellátása: 2x10A és 1x20A vezérelt.
A kert locsolását fúrt kút szolgálja.

Az ingatlan belterének jellemzése:

A földszinten kialakított 120 m2 hasznos alapterületű lakótér egy külső lépcsőn át érhető el a fedett teraszon keresztül..
A déli tájolású utcafront felé egy, önálló bejáratú szoba érhető el, melyek természetes fénnyel jól megvilágított, nappali és hálószoba funkciót betöltő helyiségek,ami külön is választható.
A közlekedő jobb oldalán egy vendégszoba, konyha és étkező, a konyha tárolást kiegészítő belső kamra, A folyosó végén önálló wc és kádas fürdőszoba biztosítja a komfortot. Konyhából nyílik még egy fél szoba.
Kamra nagy tágas, akár szobaként is funkcionálhat.

Az ingatlan megvásárlásához 20% önerő megléte mellett (amely lehet babaváró hitel is) forint elszámolású kereskedelmi bankok által nyújtott hitelt vagy már meglévő lakástakarék pénztári megtakarítással kombinált, kedvező kamatú kölcsönt tudunk biztosítani.t! Bővebb felvilágosítást irodánktól kérhet.

Az ingatlan környezetének jellemzése:

Szentmártonkáta az Alföld és a Gödöllői-dombság találkozásánál meghúzódó Tápió-vidéki település, mely a Szúnyogos, Tamáskáta-puszta, Forró, Homokerdő, Homoki major, Középerdő és Székes lakott településrészeket is magába foglalva közel 5000 fő lélekszámú település, Budapest központjától 55 km távolságra. A település tömegközlekedés tekintetében a menetrend szerinti autóbusz és a Budapest - Újszász - Szolnok vasútvonalra támaszkodik.

Az állomás gyalog vagy helyi autóbusszal a vasúti menetrendhez kapcsolódva a község minden részéről elérhető. A településen óvoda, általános iskola, háziorvosi rendelő működik, a közeli Nagykáta városban közép iskolák, gyógy - és strandfürdő, rendelő intézet és számtalan szolgáltató megtalálható.
A hét minden napján várom hívását!
Érd: Farkas Szilvia, tel: , e-mail:

Referencia szám: HZ019904

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 145815430

Kapcsolatfelvétel


Ingatlanközvetítő

Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn