Eladó családi ház Pilisszántón

65 000 000

Ft

650 000 Ft/m²

Kategória:

Eladó; Ingatlan; Ház 

Feladás dátuma:

több, mint egy hónapja

Tulajdonságok

Szobák száma:
2 szoba

Állapot:
Felújított

Fűtés típusa:
elektromos

Ingatlan típusa:
tégla

Kilátás:
természetre néző

Erkély, terasz:
Van

Parkolás:
Udvarban

Tulajdonjog/ bérleti jog:
Tulajdonjog

Félszobák száma:
2

Ingatlan felszereltsége:
Gépesített, Beépített konyha

Szintek száma:
2

Költözhető:
azonnal

Kert:
kertkapcsolatos

Kert mérete:
900  m2

Méret:
100 m²

Leírás

Hiszem, Hogy Sosem Késő Új Életet Kezdeni, AMI Egyetlen Lépéssel Kezdődik. Mely lépés, két család életében is csodálatos változást indít. Ha azon az úton vagy, hogy új otthont keresel, gyere és nézd meg Pilisszántó legszebb részén, a festői környezetben lévő 'Placskó'-n elhelyezkedő bájos családi házunkat.

A minden évszakban igazán gyönyörű és különleges hangulatú kertben található egy csodálatos lombkoronájú szelídgesztenyefa, hatalmas fenyők, óriási fügebokor, több termő gyümölcsfa (két diófa, két vilmoskörte, egy meggy és egy sárgabarack) melyek locsolását 2 fúrt kút is biztosítja. Egy boros (jellegű) pince, egy kis faház, egy kövezett tavacska, egy kis szerszámos sufni és egy (használaton kívüli) 3x4 méteres épített medence is.

E kifejezetten természetközeli környezetben állandó a nyugalom, a csend és madárcsicsergés, gyakori vendégeink a mókusok is. A telken van egy nyitott gépkocsibeálló, valamint a telek előtt is több gépjármű parkolására van lehetőség.

Az ingatlan kétszintes, 95 nm összterületű, alsó szintjén található egy előszoba, fürdőszoba (káddal, wc-vel, bidével), egy kis mosóhelyiség, tároló és a kb. 38 nm nappali-konyha, (egy légtérben, mégis külön), minden helyiségből elragadó kilátással a kertre. A - szemet gyönyörködtető panorámát biztosító - emeleten pedig további 2 szoba és egy gardrób került kialakításra. Szívesen mesélnék még róla, de azt gondolom, hogy ezt inkább látnod kell, hogy már a Te álmaid születhessenek itt meg.

Az árról azt gondolom, hogy minden adásvétel egy üzlet, meghallgatjuk az ajánlatod. Mivel az ingatlan nem hitelezhető, így készpénzes érdeklődők jelentkezését várjuk, de Kisebb (elsősorban budapesti-, vagy környéki) Ingatlant (ingatlanokat) is szívesen Beszámítunk, esetleg értékegyeztetéssel cserélünk. További információért, vagy képekért keress bizalommal.

Hirdetés azonosító: 149439194

Kapcsolatfelvétel a Hirdetővel


Magánszemély

Utoljára aktív: 44 napja

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat!

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy!

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn