Eladó családi ház Dunabogdány, Kis - Sváb hegy kedvelt részén

company_logo

139 900 000

Ft

438 558 Ft/m²

Kategória:

Eladó; Ingatlan; Ház 

Feladás dátuma:

több, mint egy hónapja
Ingatlanközvetítő

Tulajdonságok

Szobák száma:
5+ szoba

Méret:
319 m²

Állapot:
Jó állapotú

Fűtés típusa:
gáz-cirkó

Szintek száma:
2

Ingatlan típusa:
tégla

Kilátás:
panoráma

Erkély, terasz:
Van

Parkolás:
Udvarban

Kert mérete:
1478  m2

Tulajdonjog/ bérleti jog:
Tulajdonjog
Építés éve:
Nincs adat

Leírás

NYUGALOMRA VÁGYÓK, EGYIDI MEGJELENÉST, MEGOLDÁSOKAT KERESŐK FIGYELEM!

Dunabogdány, méltán híres részén, Kis - Sváb hegyen eladásra kínálok, egy egyedileg megtervezett, kivitelezett önálló családi házat.
Az ingatlant a 1980-as években kezdték el építeni, majd 2007-ben kapta meg jelenlegi formáját, az összközműves1478 nm-es telken.
A belső atmoszférát, a kortársművészetet kedvelő tulajdonos álmodta meg és terveztette meg. Így alakult ki a 4 szintes, nettó 319 nm-es (bruttó 427 nm) épület.

A földszinten kapott helyet egy VÖRÖS MÁRVÁNNYAL burkolt nappali, étkező, hálószoba, főzőfülke, télikert, illetve a főbejárat egy vendég wc-vel. Közvetlen kapcsolat nyílik a télikertből a kényelmes, részben panorámás teraszra.
Körbenapozottságának köszönhetően, egész nap világos, napfényes, az egyedi színes üvegezének köszönhetően, a fő élettér színekben pompázik.

A pinceszinten - mely a télikertből megközelíthető  kialakításra került egy fitneszterem, szaunával, háztartási helyiséggel, konyhával, kamrával.

A fehérmárvánnyal burkolt lépcsőházon keresztül jutunk fel az emeletre. Itt megvalósult egy hálószoba  közvetlen 70 nm-es PANORÁMÁS TERASZ kapcsolattal  dolgozó szoba, fürdőszoba, illetve egy átriumos koncert szoba, melyet tulajdonos a gyűjteményeinek szentelt.
Tovább haladva az épületben felfelé, eljutunk a csillagvizsgálóhoz, melynek nyereg teteje elektromosan mozgatható és hőszigetelt üvegezéssel fedett!

A családi ház fűtését, meleg víz ellátását, kondenzációs VIESSMANN kazán biztosítja, NAPKOLLEKTOR rásegítéssel.

A szinteltolt kertben helyet kapott egy terméskő melléképület, mely tárolásra, kerti party kellékek elhelyezésére egyaránt alkalmas.
2 autó számára van fedett beálló, melyet terméskő bejárón keresztül érhetünk el, illetve elektromos gépkocsi töltésére ki lett alakítva kültéri csatlakozó.

Az ingatlant, azon ügyfeleimnek ajánlom, akik meglátják az egyediséget, a kortás művészetre jellemző vonásokat, csillárokat, világítás megoldásokat.

Amennyiben hirdetésem felkeltette érdeklődését, hívjon bizalommal és előre egyeztetett időpontban bemutatom az ingatlant. tp ...TOVÁBBI, TÖBBEZRES INGATLAN KÍNÁLAT A GDN Ingatlanhálózatnál - GDN azonosító: 342366

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 132530918

Kapcsolatfelvétel

Profilkép
GDN Ingatlanhálózat

GDN Magyarország Ingatlanhálózat Kft

További hirdetései

Ingatlanközvetítő

Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn