Eladó családi ház Délegyháza, 2 generációs ház 1 lakás áráért

company_logo

52 900 000

Ft

339 103 Ft/m²

Kategória:

Eladó; Ingatlan; Ház 

Feladás dátuma:

több, mint egy hónapja
Ingatlanközvetítő

Tulajdonságok

Szobák száma:
5+ szoba

Állapot:
Jó állapotú

Fűtés típusa:
gáz-cirkó

Ingatlan típusa:
egyéb

Kilátás:
udvari

Erkély, terasz:
Van

Parkolás:
Udvarban

Tulajdonjog/ bérleti jog:
Tulajdonjog

Építés éve:
Nincs adat

Szintek száma:
1

Kert mérete:
851  m2
Méret:
156 m²

Leírás

Délegyházán kétgenerációs családi ház egy panellakás áráért!

Most lehetősége van megvásárolni egy tágas, világos, kétgeneráció számára is ideális családi házat Délegyházán, csupán egy panellakás áráért!

Ez a stabil alapokra épült ingatlan már részben felújított, így az esztétikai munkálatok befejezését az új tulajdonos saját ízlésére szabhatja. A ház minden adottsággal rendelkezik ahhoz, hogy a családi boldogság helyszíne legyen!

A ház mögött egy nagy udvar található, ahol a gyerekek szabadon játszhatnak, míg a család többi tagja a 30 m-es fedett teraszon pihenhet. A terasz közvetlen hozzáférést biztosít mindkét lakrészhez, amely lehetővé teszi a két generáció zavartalan együttélését.

Az emeleti lakás egy külön lépcsőházon érhető el, és egy amerikai konyhás nappalival, kandallóval, hűtő-fűtő klímával, étkezővel, két hálószobával, fürdő+wc-vel és tárolóhelyiségekkel rendelkezik.

A földszinti lakásba az előtéren keresztül juthatunk be, mely a világos konyhába és étkezőbe vezet. A ház központi helye a tágas és világos nappali, ahonnan három szoba, fürdő + wc és további tárolóhelyiségek érhetők el.

A házban modern, műanyag nyílászárók vannak, szúnyoghálóval felszerelve, a padlóburkolat pedig laminált lap és kőpadló kombinációja. A fűtést gázcirkó, hűtő-fűtő klíma és kandalló biztosítja.

A falak 32 cm vastagok blokk-téglából készültek, melyek hőszigetelő képessége nagyon jó. A házhoz tartozik egy kb 30 m2-es külső lemez kazánház, tárolóhelység, melyben 10 m2-es pince is van. Itt található a fúrt kút szivattyúval.

Az ingatlan csendes, rendezett, aszfaltos utcában található, ahol a nyugalom és biztonság garantált. A központ (busz, vasút, óvoda, gyógyszertár, élelmiszerüzlet, posta ...) pár perc alatt elérhető. A szomszédban gyermekorvosi rendelő működik, míg a hátsó udvar közelében mobil iskola, ami a gyerekes családoknak nagy segítséget jelenthetnek a mindennapokban.

A ház CSOK - és hitelképes.

Ne hagyja ki ezt a páratlan lehetőségeket  valósítsa meg álmait Délegyházán! Hívható vagyok egész nap , a házat akár késő délután vagy hétvégén is meg tudom mutatni. ...TOVÁBBI, TÖBBEZRES INGATLAN KÍNÁLAT A GDN Ingatlanhálózatnál - GDN azonosító: 372561

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 149684433

Kapcsolatfelvétel a Hirdetővel

Profilkép
Tóth Krisztina

GDN Magyarország Ingatlanhálózat Kft

További hirdetései

Ingatlanközvetítő

Utoljára aktív: 84 napja

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat!

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy!

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn