Eladó Üzlethelyiség, Szigetszentmiklós

company_logo

215 000 000

Ft

778 986 Ft/m²

Feladás dátuma:

ma, 09:47
Ingatlanközvetítő

Tulajdonságok

Méret:
276 m²

Állapot:
Jó állapotú

Fűtés típusa:
gáz-cirkó

Emelet:
földszint

Ingatlan típusa:
tégla

Erkély, terasz:
Nincs

Bútorozott-e:
nem
Parkolás:
Udvarban

Leírás

Szigetszentmiklós dinamikusan fejlődő település, ahol a vállalkozások és a lakosság is élvezheti a városi kényelmet, miközben megőrizhetik a kisvárosi bájt. A város közelsége Budapesthez és a jó közlekedési infrastruktúra vonzóvá teszi itt az életet és az üzleti tevékenységet egyaránt. A településen jól működő közösség és aktív kulturális élet várja azokat, akik itt szeretnék megvalósítani álmaikat. Az ingatlan remek lehetőséget nyújt annak, aki Szigetszentmiklóson kívánja megvetni a lábát az éttermi iparban.

A kialakítás során kiemelt figyelmet kapott a vendégek kényelme és az optimális működési feltételek megteremtése. Az ingatlanhoz tartozik egy tágas konyha, több vendégtér, valamint külön mosdók a vendégek és a személyzet számára. A helyszín elegáns és meghitt hangulatot áraszt, ideális helyszín lehet akár családi események, akár üzleti találkozók számára.

A jól megközelíthető, frekventált helyen található ingatlan tökéletes választás lehet mind azok számára, akik Szigetszentmiklóson és környékén keresnek üzleti lehetőséget. Az étterem belső tere igény szerint alakítható, így mind stílusban, mind funkcióban teljesen az új tulajdonos ízlésére és szükségleteire szabható.
Eladásra kínálunk egy központi helyen található, étteremnek kialakított ingatlant Szigetszentmiklóson, 276 négyzetméteres alapterülettel. Ez nem csak egy üzlethelyiség, hanem egy valódi lehetőség azok számára, akik egy jól ismert és szeretett éttermet szeretnének vezetni vagy új gasztronómiai koncepciót kívánnak bevezetni.

Referencia szám: UZ093333

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 147198294

Kapcsolatfelvétel


Ingatlanközvetítő

Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn