Eladó Telek, Délegyháza

company_logo

37 900 000

Ft

32 729 Ft/m²

Kategória:

Feladás dátuma:

szept 23., 15:27
Ingatlanközvetítő

Tulajdonságok

Villany:
van

Víz:
telken belül

Gáz:
utcában

Csatorna:
nincs

Méret:
1158 m²

Leírás

Eladó Délegyháza tóparthoz közeli részén egy 1158 m?-es építési telek! Az ingatlan kiváló lehetőségeket kínál, hiszen jelenleg egy bejárattal rendelkezik, de a hátsó utcáról is nyitható kapu, így akár osztható is. Ez ideális választás lehet akár vállalkozóknak, akik társasház építésén gondolkodnak , akár összeköltözőknek is. Az áram az ingatlan előtt található, a csatorna telken belül van, a víz és gáz pedig az utcában. A vízhez hivatalos rácsatlakozási engedély is rendelkezésre áll. 30%-ban beépíthető, így bőséges lehetőséget kínál különböző építési tervekre.

Az ingatlan aszfaltozott utcában található, újépítésű házak környezetében, és a tópart mindössze pár perc sétára van. Ez a telek tökéletes választás azok számára, akik csendes, tópart közeli helyen szeretnék megvalósítani álmaikat. Ne hagyja ki ezt a remek lehetőséget! Érdeklődjön most, és legyen Ön az új tulajdonosa ennek a kiváló adottságokkal rendelkező teleknek!
Ha felkeltette érdeklődését, ne habozzon, keressen bennünket bármelyik hét napján. Irodánk teljeskörű ügyintézéssel áll az eladók és a vevők rendelkezésére! A kínálatunkból választott ingatlan finanszírozásához kedvezményes hitelkonstrukciókat kínálunk. Az adásvételi szerződés megkötéséhez igény szerint megbízható ügyvédi közreműködést biztosítunk, és segítséget nyújtunk az adásvételhez kapcsolódó ügyek intézéséhez.Ha felkeltette érdeklődését, ne habozzon, keressen bennünket bármelyik hét napján. Irodánk teljeskörű ügyintézéssel áll az eladók és a vevők rendelkezésére! A kínálatunkból választott ingatlan finanszírozásához kedvezményes hitelkonstrukciókat kínálunk. Az adásvételi szerződés megkötéséhez igény szerint megbízható ügyvédi közreműködést biztosítunk, és segítséget nyújtunk az adásvételhez kapcsolódó ügyek intézéséhez.

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 150441673

Kapcsolatfelvétel a Hirdetővel


Ingatlanközvetítő

Utoljára aktív: 2 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat!

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy!

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn