Eladó Szigethalom dunaparti 2 szintes Családi ház medencével

99 500 000

Ft

765 385 Ft/m²

Kategória:

Eladó; Ingatlan; Ház 

Feladás dátuma:

több, mint egy hónapja
Ingatlanközvetítő

Tulajdonságok

Szobák száma:
5+ szoba

Állapot:
Jó állapotú

Fűtés típusa:
gáz-cirkó

Lift:
Nincs

Ingatlan típusa:
tégla

Kilátás:
kertre néző

Erkély, terasz:
Van

Bútorozott-e:
megegyezés szerint

Parkolás:
Udvarban

Házszám:
10

Tulajdonjog/ bérleti jog:
Tulajdonjog

Félszobák száma:
2

Ingatlan felszereltsége:
Légkondicionáló, Fürdő és WC külön, Gépesített, Akadálymentesített, Beépített konyha, Riasztó

Szintek száma:
2

Költözhető:
kevesebb mint 3 hónapon belül

Kert:
kertkapcsolatos

Kert mérete:
353  m2
Méret:
130 m²

Leírás

Eladásra kínálok néhány percnyi sétára a szigethalmi dunaparttól, a gyönyörű Tököli Parkerdő szomszédságában, madárcsicsergős saroktelken egy medencés 2 szintes Ikerházat gondozott kerttel, stílusos kivitelezéssel.
A ház 2008-ban porotherm falazóblokk téglából, fa gerendázattal, cseréptetővel, 10 cm-es külső szigeteléssel, drywit vakolattal, bukó-nyíló műanyag (redőny+rolós szúnyogháló) ablakokkal, fa ajtókkal, fedett, járólapos burkolatú teraszokkal, akadálymentesítve (teraszokról rámpák + két irányban lépcsők is) épült, három oldaláról saját telekkel körbehatároltan.
A ház távfelügyeletes riasztóval (minden nyílászárón rádiós nyitásérzékelő + minden szobában mozgásérzékelő) van felszerelve.
A 6,5 m belmagasságú, 27 m2 nappali+étkezőhöz egy légtérben csatlakozik részben fallal leválasztva a 9,1 m2-es konyha, továbbá a 9,2 m2-es galéria, valamint a 3,2 m-es előszoba és a 4 m2-es (földszinti 3 db hálószobához, fürdőszobához és WC-hez vezető) folyosó. Az itt említett területek folytatólagosan egyazon járólappal vannak ellátva, mely alatt padlófűtés is van a cirkóval működtetett 3 db radiátor mellett.
A nappali+étkező+konyha a telek három irányába néz, összesen 7 db ablak + teraszajtóval, melyek a benapozás által a fűtési költségeket jelentősen csökkentik. A nappaliból nyílik a 11,5 m2-es, fedett hátsó terasz, valamint a nappalival egy légterű előszobából a 4,5 m2-es szintén fedett első terasz.
A földszinti 3 hálószoba laminált padlós, cirkóval működtetett radiátoros fűtéssel, a méreteik: 12,1 m2, + 11,5, m2 + 11,5 m2.
A konyhában lévő nagy méretű IKEA beépített konyhaszekrény sarokelemei kihúzható-kiforgathatóak, továbbá magában foglalja a takarító eszközös részt is, illetve a légkeveréses elektromos sütőt, a kerámia főzőlapot és a kivezetett páraelszívót.
A földszinten található még a 6,25 m2-es, plafonig csempézett, padlófűtéses, épített zuhanyzót + beépített sarokkádat, mosdót, mosógépet és törülköző szárítót is magába foglaló fürdőszoba, valamint a külön helységben levő, szintén csempézett WC.
A nappaliból kovácsoltvas korláttal ellátott fa lépcsőn lehet felmenni a szintén kovácsoltvas korlátos, laminált padlós 9,2 m2-es galériára, ahonnan három ajtó vezet tovább. A középső ajtó a 16 m2-es, laminált padlós, cirkóval működtetett radiátoros fűtésű 4. hálószobáé; a jobbra eső ajtó a fa padlós 5,7 m2-es gardróbszobáé; míg a balra eső ajtó a szintén fa padlós 10,8 m2-es, 7 db fehér színű fém polcos állvánnyal berendezett rakodó helységé. A gardrób szobán és a rakodó helységen nem nyitható kerek világítóablakok vannak, mindkét helységből kis ajtók vezetnek tovább az oldalanként 8 m2-es, összesen tehát 16 m2 fa padlós (ferde tetős) padlástéri rakodókba.
A házat három oldaláról rendezett kert és körbevezető térköves járdák veszik körül, a hátsó és a középső részen épített/vakolt fal kerítéssel, míg az első részen fa/kovácsoltvas kerítéssel. Az udvar így tulajdonképpen három részre tagozódik. A hátsó udvaron van a süllyesztett, ívesen kialakított elhúzható tetővel rendelkező medence, a kerti sütögető, a fából készült szerszámos házikó, továbbá a nappaliból ide nyíló fedett terasz. A hátsó udvarrész teljesen elszeparált, nem lehet belátni. A középső udvarrészen van kialakítva a két kocsi tárolására is alkalmas térköves alzatú, a kerítésrész oldaláról fallal zárt, fából, cseréptetővel készült kocsibeálló. Az első udvarrészre lehet az utcáról a kis- és nagykapukon bejutni. Ennek az udvarrésznek a végében van a távirányítóval működtethető (locsolásra használt) fúrt kút.
Az utca, ahol a ház elhelyezkedik csendes, viszonylag új építésű házakkal, kellemes környezettel.
Várom szíves érdeklődésüket!

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 149633710

Kapcsolatfelvétel a Hirdetővel

Profilkép
Edina

Immaterial For You

További hirdetései

Ingatlanközvetítő

Utoljára aktív: 19 napja

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat!

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy!

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn