Eladó Szálloda, Délegyháza

company_logo

349 000 000

Ft

57 129 Ft/m²

Feladás dátuma:

okt 14., 20:06
Ingatlanközvetítő

Tulajdonságok

Állapot:
Jó állapotú

Fűtés típusa:
elektromos

Ingatlan típusa:
egyéb

Erkély, terasz:
Nincs

Bútorozott-e:
nem

Parkolás:
Udvarban

Méret:
6109 m²

Leírás

Kiváló befektetés !

Eladó Délegyháza üdülőterületének legjobb kempingje, ahol a pihenés és kikapcsolódás garantált! Közvetlenül a vízparton, több mint félhektáron helyezkedik el ,mely ideális lehetőséget kínál befektetőknek.
A kemping területén 10 apartman található, amelyek 4, 5 illetve 6 férőhelyesek, így összesen 50 fő elszállásolását biztosítják. Minden apartman jól felszerelt konyhával és saját fürdőszobával rendelkezik, hogy a vendégek kényelme garantált legyen. A földszinti nappali teraszra nyílik, ahol műanyag kerti garnitúra található, míg a tetőtérben egy kis szoba két különálló ággyal és egy franciaágyas galéria várja a vendégeket.Lakókocsival és sátorral érkezők számára külön rész van kialakítva áramvételi lehetőséggel valamint zuhanyzó és wc használattal
A kemping közvetlen strandolási lehetőséget kínál.Emellett bográcsozásra és grillezésre kialakított helyek állnak rendelkezésre.
Az udvaron található még két gazdasági épület és egy különálló rendezvényház, ami kiváló lehetőséget biztosít baráti társaságok, családok és cégek rendezvényeinek, születésnapok, esküvők és céges csapatépítő tréningek lebonyolítására. Szabadidős programok széles választéka várja a vendégeket, mint darts, lengőteke, sakk, tollas és futballozási lehetőségek.
Ne hagyja ki ezt a kivételes lehetőséget!
Vegye fel velünk a kapcsolatot további információkért és részletekért. Ez a kemping ideális befektetés, amely biztos megtérülést hoz!Irodánk teljeskörű ügyintézéssel áll az eladók és a vevők rendelkezésére! A kínálatunkból választott ingatlan finanszírozásához kedvezményes hitelkonstrukciókat kínálunk. Az adásvételi szerződés megkötéséhez igény szerint megbízható ügyvédi közreműködést biztosítunk, és segítséget nyújtunk az adásvételhez kapcsolódó ügyek intézéséhez.


Bemutató videó:

Hirdetés azonosító: 150869281

Kapcsolatfelvétel a Hirdetővel


Ingatlanközvetítő

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat!

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy!

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn