Eladó Mezőgazdasági, Ráckeve

company_logo

64 900 000

Ft

98 933 Ft/m²

Feladás dátuma:

tegnap, 19:18
Ingatlanközvetítő

Tulajdonságok

Méret:
656 m²

Méret tipus:
m2

Tulajdonjog/ bérleti jog:
Tulajdonjog

Méret (ha):
0.0656

Méret (m2):
656

Leírás

RÁCKEVÉN ELADÓ IPARTERÜLET !

13.666 nm területű rész, mely akár három részre is osztható.

A területen jelenleg három épület található:

1.: Iroda kb. 30 nm, két helyiségből áll.

2.: 300 nm raktár, műhely vagy tárolásra alkalmas zárt épület. További 150 nm bővíthető, itt az alap már elkészült. Így összesen 450 nm.

3.: 10 szobás vendégház, mely jelenleg munkásszállóként üzemel.

Elektromos kapu, ipari kamera, 3X80A elektromos áram, víz, internet.

Gáz a telken belül található és a csatorna a telek előtt.

Építési övezet: Gipe3

!!! Beépíthetőség 50% !!!



Ráckeve Budapesttől mintegy 50 kilométerre, délre fekszik, a Csepel-szigeten, Ráckevei-Duna-ág mentén. Itt található a folyóág legdélebbi, gépjárművel is igénybe vehető hídja, az 1896-ban épült Árpád híd.



Központja a Duna-ág jobb partján, tehát magán a Csepel-szigeten helyezkedik el, Újtelep városrész viszont a bal parton, vagyis a pesti oldalon, valamint tartozik hozzá néhány kisebb sziget is, amelyek ugyancsak lakó- vagy legalábbis üdülőterületeknek számítanak (Angyali-sziget, Kerekzátony-sziget, Somlyó-sziget). Ráckeve közigazgatási területe egyébként keresztülér a Csepel-szigeten, tehát érintkezik a Duna főágával is.



A szomszédos települések: észak felől Szigetújfalu és Szigetszentmárton, kelet felől Kiskunlacháza, délkelet felől Dömsöd, dél felől Szigetbecse, délnyugat felől Lórév, illetve a Duna túlpartján fekvő Adony, nyugat felől Iváncsa, északnyugat felől pedig Ercsi.



Ráckeve legfontosabb közúti megközelítési útvonala a Csepel-sziget fő gerincútjának számító 5101-es út, ezen érhető el Budapest és az M0-s autóút felől éppúgy, mint a Duna bal parti településeit a fővárostól délre összekapcsoló 51-es főút kiskunlacházi szakasza irányából. Szigetszentmártonnal az 51 107-es, Makáddal az 51 112-es, Lórévvel pedig az 51 113-as számú mellékút köti össze.



Közösségi közlekedéssel a legegyszerűbben az egykori budapesti közvágóhídtól, a mai Közvágóhíd HÉV-állomástól induló H6-os HÉV-vel érhető el, melynek itt van a külső végállomása.



Bővebb információért keressenek bizalommal!

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 134011352

Kapcsolatfelvétel


Ingatlanközvetítő

Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás