Egyedi ajánlat!

Eladó Kerepes-Szilasligeten egy telken két családiház 0 rezsiköltség

company_logo

114 200 000

Ft

652 571 Ft/m²

Kategória:

Eladó; Ingatlan; Ház 

Feladás dátuma:

tegnap, 20:49

Tulajdonságok

Szobák száma:
5+ szoba

Méret:
175 m²

Állapot:
Felújított

Fűtés típusa:
elektromos

Szintek száma:
3

Lift:
Nincs

Ingatlan típusa:
tégla

Kilátás:
természetre néző

Erkély, terasz:
Van

Bútorozott-e:
igen

Parkolás:
Garázsban

Kert:
kertkapcsolatos

Kert mérete:
736  m2

Félszobák száma:
3

Költözhető:
kevesebb mint 3 hónapon belül

Tulajdonjog/ bérleti jog:
Tulajdonjog

Ingatlan felszereltsége:
Légkondicionáló, Fürdő és WC külön, Gépesített, Akadálymentesített, Beépített konyha

Leírás

Eladó Kerepes-Szilas Ligetben Egy Telken Két Különálló Családi Ház
Eladó Kerepes-Szilas ligetben, egy 3 szintes, összesen 132 m2 alapterületű, és egy 43,7 m2 alapterületű családi ház, 736 m2 sarok telken. A háza eredetileg 1980 évben épült, és folyamatosan karbantartott, használatból adódó karbantartások, felújítások elvégzésre kerültek, ezzel elérték, hogy a mai napig is úgy néz ki a ház, mint ha teljesen új lenne. Tetőteret eredetileg, építéskor kialakításra, beépítésre került. Az 43,7 m2-es különálló épület 1985 években került megépítésre, amely a következő helyiségekből áll, amerikai konyhás nappali, hálószoba, gardrób szoba, fürdőszoba, WC, amelynek két bejárata van, a kert felől is megközelíthető.
A nagy ház három szintes, pince, földszint, tetőtér és a padlástér is oly módon lett kialakítva, hogy tárolásra alkalmas legyen
A tetőtérben található: egy szoba, félszoba, egy gardrób szoba, fürdőszoba WC egyben, hall, közlekedő és feljárat a padlástérbe, ami burkolt és szigetelt tárolási célokra kiválóan használható.
Az épület megépítésénél magas földszintet alakítottak ki, a földszinten a következő helyiségek találhatóak: nappali, hálószoba, egy konyha étkezővel, kamra, fürdőszoba, WC külön, hall- előszoba, közlekedő és feljárat az emeletre és egy kertre néző terasz.
Az épület alatt található pince rész az alábbi helyiségeknek ad helyet: garázs szerelő aknával, tárolók, kazánház belső lépcsőház feljárat a földszintre.
Tágas, világos terek jellemzik az egész házat, és a mögötte lévő saját zárt kertet a kedvező tájolásnak köszönhetően. A kertben minden megtalálható, amire szükség lehet, térburkolattal ellátott kocsi beálló, dézsának, nagy medencének betonozott rész, kerti sütögető, kiülős résszel, gondozott kert virágokkal, díszcserjékkel. A nagy ház déli teteje napelemekkel lett ellátva, egy 11 kW-os rendszer működik, szaldós elszámolásban. Minden helyiségben hűtő-fűtő klíma lett felszerelve, a rendszer több energiát termel, mint ami a két épület fenntartásához szüksége, beleértve a téli fűtést is. Az ingatlanba ebből adódóan 3x25A áram van, ami alkalma elektromos autók töltésére is. Gyakorlatilag csak vízdíjat kell fizetni, minden más ingyen van! A pincében található még egy vegyes tüzelésű kazán, ez volt az eredeti fűtési rendszere a nagy háznak, természetesen működőképes, radiátoros hőleadással, ha szükséges bármikor használható! Csendet és a nyugalmat szerető embereknek kiváló választás, kellően távol van minden forgalmas helytől, és még is közel a mindennapi élethez szükséges szolgáltatásokhoz. Összességében az ingatlan abszolút energiatakarékos, és minden a legpraktikusabban lett megépítve, kialakítva, aki megnézi nem fog csalódni.
A nagy ház homlokzati szigetelését elkezdték, de nem fejezték be, az eladás mellett döntöttek, de nincs is jelentősége, a fűtés most sem kerül egy fillérbe sem, inkább csak esztétikai szempontból van jelentősége.
A ház elött 2 személyautó számára kialakított, térkövezett parkoló található, ha nem akarunk beállni a garázsunkba. A ház hátsó oldalán, kerítésen belül, szintén térkövezett kocsibeálló van, megkönnyítve az ingatlanba történő bármilyen árú szállítást, vagy csak a parkolást.
Tömegközlekedés: 992 számú buszjárat, megálló kb. 10 percre a háztól
Ingatlantól, az M3-ás autópálya könnyen megközelíthető!

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 145740181

Kapcsolatfelvétel


Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn