Eladó Ház, Tápiószőlős

company_logo

29 900 000

Ft

378 481 Ft/m²

Kategória:

Eladó; Ingatlan; Ház 

Feladás dátuma:

több, mint egy hónapja
Ingatlanközvetítő

Tulajdonságok

Szobák száma:
2 szoba

Méret:
79 m²

Állapot:
Jó állapotú

Fűtés típusa:
egyéb

Szintek száma:
2

Ingatlan típusa:
tégla

Erkély, terasz:
Nincs

Bútorozott-e:
nem

Parkolás:
Utcán

Kert mérete:
1113  m2

Félszobák száma:
2

Tulajdonjog/ bérleti jog:
Tulajdonjog

Ingatlan felszereltsége:
Légkondicionáló

Leírás

Tápiószőlősön központhoz közel eladó egy 2 szintes, beton alapra épült 79,5 négyzetméteres 2+2 szobás családi ház. Az ingatlan 2002-ben épült egy 1113 négyzetméteres telekre, mely drótkerítéssel lett körbekerítve.
A házba a vizet házi vízmű szolgáltatja, a villany 2 fázisú, 1x32 Amper, gáz nincs bekötve, csatornára rávannak csatlakoztatva. A fűtés kétféle módon is történhet: mindkét szinten még garanciás Wifiről vezényelhető hűtő-fűtő klíma van telepítve illetve a földszinten található fatüzelésű kandallóval. Az épület szilikát falazatú, cserépfedésű, 2023-ban 5 cm-es nikecell szigetelést kapott, jelenleg nemesvakolattal van ellátva. A színezés leendő tulajdonosára vár. A tetőtér felett a födém fából készült. 2020-ban a nyílászárókat műanyagra cserélték, az ablakokat redőnnyel és szúnyoghálóval szerelték fel. A fürdőszobát 2 éve újították fel. A melegvizet villanybojler szolgáltatja.
Az emeletre vezető fenyő lépcső 3 éve készült. 4 éve festettek ki belülről. Lent található 1 szoba, mely korábban két különnyíló szoba volt, ez igény esetén újra kettéosztható. Itt található még a WC, a fürdőszoba a konyha étkezővel. Az emeleten található 3 szoba - amelyből 1 szintén kettéosztható két különnyíló szobává - valamint egy mosókonyha is WC-vel.
A kertben található egy 3x5 méteres mobilgarázs egy iható vizű kerti csap és egy félkész állapotú szalétri is. A kert végében akácfák vannak, melyek hamarosan vágásra készek.
Az ingatlan központhoz közeli elhelyezkedése miatt megtalálható minden ami a napi élethez szükséges: hivatal, orvosi rendelő, gyógyszertár, óvoda, posta, élelmiszerboltok, játszótér.
Buszmegálló 5 perc sétára található, mellyel könnyedén eljuthatunk a környező településekre illetve, közvetlenül Cegléd illetve Tápiószele felé indulhat, ahonnan mindkét irányból könnyen eljuthatnak vonattal a Budapestre ingázók.
Beleszeretett? Megtekintené? Még el kell adnia valamit? Nem áll rendelkezésre a teljes összeg, hitelt venne fel? Az OTP Ingatlanpont komplex szolgáltatást nyújt, így szakértői pénzügyi tanácsadással, teljeskörű ügyintézéssel és kedvező hitelkonstrukciókkal állunk a rendelkezésére a hét minden napján.
Igény esetén ügyvédi közreműködést is tudunk biztosítani.
**VÁLASSZUK KI EGYÜTT AZ ÖNNEK LEGMEGFELELŐBB AJÁNLATOT! BANKI SORBAN ÁLLÁS NÉLKÜL! **

Referencia szám: M270311-JF

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 145979107

Kapcsolatfelvétel


Ingatlanközvetítő

Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn