Eladó Ház, Nagykőrös

company_logo

15 900 000

Ft

111 189 Ft/m²

Kategória:

Eladó; Ingatlan; Ház 

Feladás dátuma:

több, mint egy hónapja
Ingatlanközvetítő

Tulajdonságok

Szobák száma:
3 szoba

Állapot:
Felújítandó

Fűtés típusa:
házközponti

Ingatlan típusa:
egyéb

Erkély, terasz:
Van

Bútorozott-e:
nem

Parkolás:
Udvarban

Tulajdonjog/ bérleti jog:
Tulajdonjog

Szintek száma:
1

Kert mérete:
409  m2

Méret:
143 m²

Leírás

Pest Vármegyében,Nagykőrös Belvárosában 143 m2 hasznos alapterületű műemlék védett családi ház 409 m2 telken eladó. Az 1800-as években épült vegyes falazatú házban három szoba, egy konyha, egy fürdőszoba-WC, egy előszoba, két tároló, egy kamra, egy 30 m2-es pince, egy terasz és egy különálló 18 m2-es garázs került kialakításra. A családi ház belvárosi elhelyezkedése ellenére három oldalról szomszéd nélkül áll, az egyik oldala zöld közterületre néz. Az ingatlan összközműves: a villany, a vezetékes víz, a csatorna és a gáz telken belül megtalálható, valamint fúrt kút is biztosított. Az épület homlokzata patinás, normál állapotú, tetőszerkezete ép, beázástól mentes, a külső és belső nyílászárók eredetiek, cserére, felújításra szorulnak. A helyiségek hajópadló-, járólap- és PVC borításúak. A ház összkomfortos, az otthon melegét vegyestüzelésű kazán biztosítja, radiátoros hőleadással, emellett alternatív fűtési módként kályha áll rendelkezésre. A melegvíz ellátást gáz üzemű víz-átfolyós rendszerű vízmelegítő biztosítja. A háznak több bejárata van, tehát átépítésre is teljese alkalmas. Az ingatlan körben bekerített, az aszfaltozott utcáról gépjárművek behajtására kapubejáró biztosított. Az udvaron régi fák és szőlő található, az épület stílusával együtt mediterrán hangulatot biztosít. Az ingatlan megvásárlását kifejezetten ajánljuk mindazoknak, akik a hagyományos régi építészet szerelmesei.
A ház jelenleg nem lakott, birtokba adás azonnal lehetséges. A közelben 100 méteren belül élelmiszerbolt, iskola, Polgármesteri Hivatal, posta, gyógyszertár, óvoda, autóbusz-állomás elérhető.
A vásárlás finanszírozásában az OTP kedvezőbb kamatozású hitelkonstrukcióival tudunk segíteni. Az adásvételi szerződés lebonyolításához korrekt ügyvédi közreműködést tudunk ajánlani. Amennyiben felkeltettem érdeklődését, hívjon bizalommal akár hétvégén is!

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 143248786

Kapcsolatfelvétel


Ingatlanközvetítő

Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn