Eladó Ház, Monorierdő

company_logo

73 000 000

Ft

730 000 Ft/m²

Kategória:

Feladás dátuma:

szept 13., 15:31
Ingatlanközvetítő

Tulajdonságok

Szobák száma:
1 szoba

Állapot:
Jó állapotú

Fűtés típusa:
gáz-cirkó

Ingatlan típusa:
tégla

Erkély, terasz:
Van

Bútorozott-e:
nem

Parkolás:
Teremgarázsban

Tulajdonjog/ bérleti jog:
Tulajdonjog

Félszobák száma:
1

Ingatlan felszereltsége:
Légkondicionáló

Szintek száma:
1

Kert mérete:
772  m2

Méret:
100 m²

Leírás

Egy igazán kiváló lehetőség Budapestről kiköltözőknek, családoknak !

Pest vármegyében, Budapesttől alig 30 kilométerre Monorierdő egyik csendes szegletében eladásra kínálok egy (két fedett terasszal együtt) 100 négyzetméteres szigetelt téglafalazatú családi fészket. A 772 négyzetméternyi alapterületen fekvő ikerház egyik fele sarok-telekrészen található minimális előkerttel rendelkezik ami viszont éppen elegendő a gyerekek részére. Hátsó bejárata egy fedett teraszhoz vezet, mely gépkocsibeállónak lett kialakítva.

A 2010-ben épült házban két 11,7 négyzetméternyi alapterületű szoba található, de a 21 négyzetméteres fűtött garázs szobává alakítható (a kialakított gépkocsibeálló miatt ez nem venné el a parkolási lehetőséget). A lakásba belépve egy közlekedőbe jutunk ahonnan a garázsba, az egyik szobába, illetve a lakótér többi részébe jutunk. Az amerikai konyhás nappali világos, kényelmes életteret biztosít a leendő tulajdonos részére, innen egy kis gardrób és egy kis kamra érhető el, valamint a hátsó terasz és így a hátsó kijárat. A nappaliból nyílik egy közlekedő még, melyből a másik szoba, egy külön WC és a fürdőszoba közelíthető meg. A nappaliban klíma is található, valamint a ház riasztóval ellátott.

A ház fűtése gáz cirkokazánról üzemel, ugyanakkor nemrégiben napelem is került telepítésre mely új lehetőségeket nyit az energiahatékonyság irányába. A vezetékes víz mellett fúrott kút is használható öntözésre. Vásárlás esetén a konyhabútor gépészettel a házban marad.

A további információért, műszaki tartalomért keressen bizalommal! Ne hagyja ki ezt az egyedülálló lehetőséget! Vegye fel velem a kapcsolatot még ma, hogy megtekinthesse ezt a csodálatos otthont, amely hamarosan az öné lehet!
Ajánlatom megfelelne az elvárásainak, de nem rendelkezik a kiválasztott ingatlan teljes vételárával? Kollégáim azonnali kedvező OTP hitel konstrukciókat és tanácsadást tudnak biztosítani, megfelelő feltételekkel akár babaváró hitel ügyintézést is! Ha megtetszett Önnek az ingatlan kérem hívjon és tekintsük meg együtt, akár hétvégén is!

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 150240455

Kapcsolatfelvétel a Hirdetővel


Ingatlanközvetítő

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat!

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy!

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn