Eladó Ház, Kiskunlacháza

company_logo

33 500 000

Ft

905 405 Ft/m²

Kategória:

Feladás dátuma:

több, mint egy hónapja
Ingatlanközvetítő

Tulajdonságok

Szobák száma:
1 szoba

Méret:
37 m²

Állapot:
Új építésű

Fűtés típusa:
elektromos

Szintek száma:
1

Ingatlan típusa:
egyéb

Erkély, terasz:
Nincs

Bútorozott-e:
nem

Parkolás:
Udvarban

Kert mérete:
550  m2

Tulajdonjog/ bérleti jog:
Tulajdonjog
Építés éve:
2023

Leírás

Megvételre kínálunk egy újonnan épített, állandó lakhatásra alkalmas nyaralót Kiskunlacháza üdülőterületén, mindössze 150 méterre a Duna partjától. Ez az ingatlan könnyűszerkezetes, modern műanyag nyílászárókkal és kiváló hőszigeteléssel rendelkezik, amely garantálja az energiatakarékos életet és a komfortos hőmérsékletet az év minden szakában.

Gondozott, 550 m2-es udvarral büszkélkedhet, amely minden oldalról kerítéssel van körülvéve, így maximális magánéletet és nyugalmat biztosít. A házban vezetékes víz, csatorna és áram található, a gázcsatlakozás pedig a telekhatáron várja új tulajdonosát. Az elektromos fűtőpanellel történő fűtés lehetővé teszi a hatékony és kényelmes hőszabályozást.

Hasznos alapterülete 37 m2, és tökéletesen kialakított elrendezése optimális kihasználást tesz lehetővé. A tágas nappali, étkező és konyha egy légtérben helyezkedik el, így a családi és baráti összejövetelek ideális helyszínét nyújtja. Emellett a fürdőszoba és WC kifinomultan van kialakítva, hogy minden igényt kielégítsen. A fedett terasz és a kertben található szaletli lehetővé teszi, hogy a szabadban élvezhesse az idilli környezetet, akár napfényes reggeliket vagy romantikus esti vacsorákat tervezve. A vételár a ház teljes berendezését, bútorokat és a műszaki cikkeket ( TV, hűtő, stb. ) is tartalmazza.

Az ingatlan kiemelkedő adottsága, hogy mindössze 150 méterre található a Ráckevei (Soroksári) Dunától. Ezáltal tökéletes lehetőség nyílik fürdésre, vízi sportokra és horgászatra, valamint a part menti sétákra és pihenésre a természet közelségében.

Amennyiben felkeltettem érdeklődését, hívjon bizalommal a hét bármely napján!
Az OTP Bankcsoport teljes körű ügyintézéssel áll az eladók és a vevők rendelkezésére! A kínálatunkból választott ingatlan finanszírozásához kedvezményes hitel- és lízingkonstrukciókat kínálunk. Az adásvételi szerződés megkötéséhez igény szerint megbízható ügyvédi közreműködést biztosítunk, és segítséget nyújtunk az adásvételhez kapcsolódó ügyek intézéséhez.

Referenciaszám: M250436

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 146230984

Kapcsolatfelvétel

Profilkép
Major Katalin Tünde

Finszter és Társai ingatlanközvetítő Kft

További hirdetései

Ingatlanközvetítő

Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn