Eladó Ház, Halásztelek

company_logo

96 500 000

Ft

1 253 247 Ft/m²

Kategória:

Feladás dátuma:

ma, 13:36
Ingatlanközvetítő

Tulajdonságok

Szobák száma:
2 szoba

Méret:
77 m²

Állapot:
Felújított

Fűtés típusa:
gáz-cirkó

Szintek száma:
1

Ingatlan típusa:
tégla

Erkély, terasz:
Nincs

Bútorozott-e:
nem

Parkolás:
Teremgarázsban

Kert mérete:
431  m2

Tulajdonjog/ bérleti jog:
Tulajdonjog
Ingatlan felszereltsége:
Légkondicionáló

Leírás

Eladó Kertesház Mesés Környezetben. A ház egy lenyűgöző 431m2-es telken található, ahol a természet és a kényelem összeolvad. A ház tágas 77m2-es területén kényelmes otthont találhat családja számára. A két hálószoba beépített szekrényekkel rendelkezik. Tágas amerikai konyha, nagy nappali+étkező ahol beépített klíma és egy kandalló is található. A szobák napfényesek és barátságosak, tökéletes helyet biztosítva az otthon melegéhez. A kert ideális hely a kikapcsolódásra, ahol a természet közelségét élvezheti. A telek részét képezi egy 18m2-es medence, ahol a család és barátok együtt élvezhetik a nyári napfényt és a frissítő víz örömeit. A medence vízforgatóval,víz alatti porszívóval,világítással,teljes gépészettel rendelkezik.Fűtését hőszivattyú biztosítja. A házhoz tartozik egy praktikus, 31m2-es kétállásos garázs, amely tökéletes helyet biztosít autója vagy más járműve tárolására. Melette egy 9m2-es kerti tároló is rendelkezésünkre áll.
Ez a kertesház tökéletes választás azoknak, akik egyaránt értékelik a kényelmet és a természet közelségét. Gyönyörködjön a szép kertben, pihenjen a medencénél, és élvezze a kényelmet, amit ez a csodálatos otthon nyújt. Ne hagyja ki ezt a lehetőséget, és költözzön át ebbe a bámulatos környezetbe!
A vásárlás finanszírozásában az OTP kedvező hitelkonstrukcióival, Csok és a támogatott hitel lehetőségével, vagy akár a babaváró hitel ilyen célra történő felhasználásával tud segíteni. Használja ki a lehetőséget, hogy kedvezőbb kamatozású OTP Bank hitelhez juthat, ha az OTP Ingatlanpont kínálatából vásárol. Ingatlant kereső ügyfeleink részére szolgáltatásaink és az ingatlanvásárlással, ingatlan felújítással kapcsolatos hitel ügyintézése ingyenes. Amennyiben felkeltettem érdeklődését kérem hívjon bizalommal. Referenciaszám:M260464

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 143091313

Kapcsolatfelvétel


Ingatlanközvetítő

Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn