Eladó Ház, Dunaharaszti

company_logo

49 750 000

Ft

592 262 Ft/m²

Kategória:

Feladás dátuma:

ma, 13:51
Ingatlanközvetítő

Tulajdonságok

Szobák száma:
2 szoba

Méret:
84 m²

Állapot:
Jó állapotú

Fűtés típusa:
gáz konvektor

Szintek száma:
1

Ingatlan típusa:
egyéb

Erkély, terasz:
Van

Bútorozott-e:
nem

Parkolás:
Udvarban

Kert mérete:
287  m2

Félszobák száma:
1
Tulajdonjog/ bérleti jog:
Tulajdonjog

Leírás

**** KIZÁRÓLAG IRODÁNK KÍNÁLATÁBAN!!! ***** Budapesttől 15 perc távolságban, Dunaharaszti kertvárosi részén eladó egy 84 m2-es ikerház fél, 287 m2-es saját leválasztott kertrésszel. Nagyon jó helyen, kiváló közlekedés mellett helyezkedik el: séta távolságban vasútállomás és HÉV megálló és a helyi buszjárat, amellyekkel fővárosban juthatunk. Közelben iskola, óvoda és bolt is található.
A ház bár 1965-ben épült, de 2000-ben teljesen újjá építették és akkor nyerte el a mostani elrendezését. 2012-ben további felújítások következtek: nyílászárókat műanyagra cserélték, és az egyik fal szigetelést kapott, beépült a nappali. 2023. decemberében a tető 80%-át felújították: új lécezés, fólia, cserepes lemez került fel. A teljes ház nagyon világos, nagy terekkel, áltagosam 3.0 m-es belmagassággal.
A kert saját használatú, 287 m2, teljesen leválasztott, benne egy kis tároló található. A kapun belépve egy 25 m2-es fedett autóbeállóba érkezünk, a nappaliból a hátsó ajtón egy kis intim fedett teraszra jutunk ki. A kert rendezett, ápolt.
Teljes közművel rendelkezik, mind saját órával. Rezsije nagyon kedvező, havonta 28.000,- Ft.(fűtés, villany, csatorna, szemétdíj) Ajánlom pároknak első lakásnak, vagy családnak 1 kisgyerekkel!
Amennyiben felkeltettem érdeklődését, várom megtisztelő hívását a hét bármely napján. Az OTP Bankcsoport teljes körű ügyintézéssel áll az eladók és a vevők rendelkezésére! Az adásvételi szerződés megkötéséhez igény szerint megbízható ügyvédi közreműködést és sorban állás nélküli hitel tanácsadást biztosítunk ügyfeleink részére! Referenciaszám: M266378

Referencia szám: M266378

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 145040612

Kapcsolatfelvétel


Ingatlanközvetítő

Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn