Kiemelt!

Eladó Ház, Délegyháza

company_logo

45 900 000

Ft

573 750 Ft/m²

Kategória:

Feladás dátuma:

ma, 12:47
Ingatlanközvetítő

Tulajdonságok

Méret:
80 m²

Méret tipus:
m2

Tulajdonjog/ bérleti jog:
Tulajdonjog

Méret (ha):
0.008

Méret (m2):
80

Leírás

**Eladó Tehermentes Tanya Budapest Közelében!**

Csábító lehetőség várja Önt Budapest vonzáskörzetében! Eéadásra kínálunk egy 5733 négyzetméteres területtel rendelkező , nettó 80 m2-es tanyát, mely . A tanya lenyűgöző tóparti elhelyezkedéssel büszkélkedhet, fantasztikus kilátással a tóra és az erdőre.

A tóhoz tartozik egy külön vásárolható terület is, ahol akár saját stég is építhető, így a vízpart élvezete mindig kéznél lesz.

A ház belső kialakítása modern és praktikus. Két hálószoba, konyha, külön étkező, fürdőszoba, WC, folyosó és verandás terasz biztosítja a kényelmes életet. Minden ablak szúnyoghálóval és redőnnyel felszerelt, hogy zavartalanul élvezhesse a friss levegőt.

A fűtés kétféle módon megoldott: elektromos és vegyestüzeléssel. Az ipari áram és a beépített hűtő-fűtő klíma tovább növelik az otthon kényelmét.

Az ingatlan teljesen bekerített, melléképülettel, garázzsal és baromfiudvarral kiegészülve. A buszmegálló mindössze 10 perc sétára található, így azonnal beköltözhet, és élvezheti a vidéki élet varázsát, miközben a város könnyen elérhető.

Ne hagyja ki ezt a kivételes lehetőséget! Hívjon minket most, hogy személyesen is felfedezhesse ezt a bámulatos tanyát, és élvezze a természet és város közelségének tökéletes harmóniáját! Az OTP Ingatlanpont teljes körű segítséggel áll az Ön rendelkezésére, legyen szó hitelről vagy akár az adásvételhez kapcsolódó ügyek intézéséről.

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 146332581

Kapcsolatfelvétel


Ingatlanközvetítő

Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn