Eladó Ház, Délegyháza

company_logo

83 900 000

Ft

616 912 Ft/m²

Kategória:

Eladó; Ingatlan; Ház 

Feladás dátuma:

ma, 12:47
Ingatlanközvetítő

Tulajdonságok

Szobák száma:
4 szoba

Méret:
136 m²

Állapot:
Felújított

Fűtés típusa:
elektromos

Szintek száma:
2

Ingatlan típusa:
tégla

Erkély, terasz:
Nincs

Bútorozott-e:
nem

Parkolás:
Udvarban

Kert mérete:
588  m2

Félszobák száma:
2

Tulajdonjog/ bérleti jog:
Tulajdonjog

Ingatlan felszereltsége:
Légkondicionáló

Leírás

Eladásra kínálunk Pest megyében, Délegyházán, egy csendes, forgalomtól mentes utcában egy kétszintes családi házat. A tágas, 2000-ben téglából épült, 2 szintes családi ház nettó 136 m?-en terül el, ideális otthont nyújtva egy 4+2 félszobás elrendezéssel.
Nemcsak a helyszín teszi vonzóvá ezt a különleges ajánlatot, hanem a 80%-osan felújított belső tér is. A modernizált fűtési és hűtési rendszer, a korszerű grafitos szigetelés és a kényelmes műanyag nyílászárók mind azt bizonyítják, hogy ez az otthon a kényelem és a praktikum tökéletes kombinációja.
Az alsó szinten található egy tágas amerikai konyhás nappali, 2 hálószoba és fürdőszoba, valamint külön WC. A tetőtérben egy nagy társalgó, további 2 hálószoba és egy további fürdőszoba várja az új lakókat.
Az ingatlan felújítása még befejezésre vár, lehetővé téve az új tulajdonos számára, hogy saját ízlése szerint alakítsa ki a tökéletes otthont. A telken található továbbá egy különálló, 50 nm-es, tégla építésű ház is, melynek felújítása még várat magára.
A településen számos kényelmi szolgáltatás is elérhető, beleértve az iskolákat, orvosi rendelőt, bevásárlási lehetőségeket és szórakozási lehetőségeket. Az elhelyezkedése pedig Dunavarsány közelségének köszönhetően kiváló, könnyen elérhető a vonat és a busz is.
Amennyiben felkeltette érdeklődését, kérem keressen nyugodtan a hét bármely napján! Az OTP Ingatlanpont teljeskörű ügyintézéssel áll az eladók és a vevők rendelkezésére! A kínálatunkból választott ingatlan finanszírozásához kedvezményes hitel ajánlatokat kínálunk. Az adásvételi szerződés megkötéséhez igény szerint megbízható ügyvédi közreműködést biztosítunk, és segítséget nyújtunk az adásvételhez kapcsolódó ügyek intézéséhez.

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 142587774

Kapcsolatfelvétel


Ingatlanközvetítő

Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn