Eladó Ház, Délegyháza

company_logo

72 000 000

Ft

800 000 Ft/m²

Kategória:

Feladás dátuma:

több, mint egy hónapja
Ingatlanközvetítő

Tulajdonságok

Szobák száma:
1 szoba

Méret:
90 m²

Állapot:
Új építésű

Fűtés típusa:
gáz-cirkó

Szintek száma:
1

Ingatlan típusa:
tégla

Erkély, terasz:
Nincs

Bútorozott-e:
nem

Parkolás:
Utcán

Kert mérete:
511  m2

Félszobák száma:
3

Tulajdonjog/ bérleti jog:
Tulajdonjog

Építés éve:
2021

Leírás

Jó közlekedéssel keres 4 szobás ikerházat Budapest vonzáskörzetében?

Akkor ajánlom figyelmébe Délegyházán 511 nm-es telekkel rendelkező 90,46 nm-es amerikai konyhás nappali + 3 szobás házat amelyhez még egy 18 nm-es terasz tartozik . Az ingatlan jó elhelyezkedésének köszönhetően vonat és buszmegálló, bevásárlási lehetőség, iskola, óvoda pár perc sétára megtalálható az ingatlantól.

A ház tégla falazatú 15 cm szigeteléssel lesz ellátva és a külső vakolat színe választható még. Fűtését kondenzációs gázkazán biztosítja, műanyag 3 rétegű fehér nyílászáró kerül beépítésre . A fürdőszobában kád és épített zuhany is megtalálható lesz ahogy a 2 db toalett is az ingatlanban. A kertben kocsibeálló is kialakításra kerül.

Délegyháza gyorsan fejlődő kellemes élhető község, gyorsan megközelíthető Budapestől 27 km-re található, jó közlekedéssel rendelkezik ( S25 vonat Keleti Pályaudvarról, busz a Népligeti autóbusz-pályaudvarról, Szigethalomról 664-es buszjárat, M0-ás autóút 51-es útról). A község területén 12 db kavicsbányató található mintegy 300 ha vízfelülettel, amely fürdésre, horgászásra és különféle vizi sportokra alkalmas.

Ha felketette érdeklődését ez az önálló családi ház és további műszaki adatokkal kapcsolatban kérdése lenne az vagy megszeretné tekinteni az ingatlant, hívjon és szívesen segítek benne.

Referencia szám: HZ058709

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 116829706

Kapcsolatfelvétel

Profilkép
Kiglics Tímea

Ingatlan&Hitel Sziget Kft

További hirdetései

Ingatlanközvetítő

Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás