Eladó Ház, Ceglédbercel

company_logo

24 500 000

Ft

155 063 Ft/m²

Kategória:

Eladó; Ingatlan; Ház 

Feladás dátuma:

több, mint egy hónapja
Ingatlanközvetítő

Tulajdonságok

Szobák száma:
5+ szoba

Méret:
158 m²

Állapot:
Felújítandó

Fűtés típusa:
gáz konvektor

Szintek száma:
1

Ingatlan típusa:
tégla

Erkély, terasz:
Van

Bútorozott-e:
nem

Parkolás:
Udvarban

Kert mérete:
1000  m2

Tulajdonjog/ bérleti jog:
Tulajdonjog

Leírás

Ceglédbercel belterületén 158 m2 polgári stílusú lakóépület, 114 m2 melléképülettel 1000 m2 nagyságú telken eladó. Az 1940-es évek végén épült tégla falazatú komfortos ház Ceglédbercel központhoz vezető aszfaltozott útja mellett helyezkedik el. A lakóépületben öt szoba, egy konyha, két közlekedő, egy fürdőszoba-WC-helyiség, egy kamra, egy 7,5 m2-es fedett terasz, valamint egy 20 m2-es pince található. A melléképületben egy 28 m2-es dupla garázs, egy 25 m2-es pince és több tároló helyiség, (összesen 114 m2) gazdasági épület kapott helyet. A lakóépület homlokzata jó állapotú, a födém stukatoros, fa szerkezetű. A tetőszerkezet teljes felújításon esett át, héjazata égetett cserepezést kapott. A külső és belső nyílászárók eredeti fa szerkezetűek, cserére szorulnak. A családi házban a helyiségek hajópadló-, valamint járólap borításúak. Az ingatlanban a közművekből az egyfázisú villany, a fúrt kút, valamint az emésztő kiépítettek. Az otthon melegét korábban gázkonvektor biztosította, jelenleg a gáz lekötésre került, alternatív megoldásként cserépkályha és több vegyestüzelésű kémény rendelkezésre áll. A melegvíz-ellátást villanybojler biztosítja.
Az udvar körben bekerített, rendezett, az udvari bejutás a házon keresztül és közvetlen udvari ajtón át is lehetséges, gépjárművek beállására külön kapubejáró biztosított. Az ingatlan saroktelken helyezkedik el beépített ingatlanok szomszédságában, mindkét oldalról aszfaltozott út mellett. A családi ház felújítása után kiválóan alkalmas lehet többgyermekes családoknak vagy kétgenerációs lakhatásra. A közelben pár km-en belül termálfürdő, néhány száz méteren belül élelmiszerbolt, iskola, óvoda, posta, gyógyszertár, autóbusz-állomás elérhető. Az ingatlan jogilag rendezett, birtokba adás azonnal lehetséges.
A vásárlás finanszírozásában az OTP kedvezőbb kamatozású hitelkonstrukcióival tudunk segíteni. Az adásvételi szerződés lebonyolításához korrekt ügyvédi közreműködést tudunk ajánlani. Amennyiben felkeltettem érdeklődését, hívjon bizalommal! Eladó ingatlanokat keresünk meglévő és külföldi, valamint befektetőink számára!

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 144808590

Kapcsolatfelvétel


Ingatlanközvetítő

Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn