Eladó Ház, Albertirsa

company_logo

59 900 000

Ft

443 704 Ft/m²

Kategória:

Feladás dátuma:

több, mint egy hónapja
Ingatlanközvetítő

Tulajdonságok

Szobák száma:
5+ szoba

Méret:
135 m²

Állapot:
Felújított

Fűtés típusa:
elektromos

Szintek száma:
2

Ingatlan típusa:
tégla

Erkély, terasz:
Van

Bútorozott-e:
nem

Parkolás:
Teremgarázsban

Kert mérete:
6053  m2

Tulajdonjog/ bérleti jog:
Tulajdonjog
Ingatlan felszereltsége:
Légkondicionáló

Leírás

Albertirsa Irsai városrészén 135 m2 hasznos alapterületű kétszintes családi ház 6053 m2 külterületi telken eladó. A 2003-ban épített és két éve teljeskörűen felújított lakóház a földszinten egy nappaliból, két szobából, két konyhából, egy étkezőből, egy kamrából, egy fürdőszoba- WC-ből, egy fürdőszobából, egy WC-ből és egy fedett teraszból áll, míg az emeleten egy közlekedőből további két szoba és egy WC nyílik. Az udvaron további melléképület, valamint egy 35 m2-es dupla garázs és egy üvegház kapott helyet. A tégla falazatú ház beton alapra épült, szerkezete kiváló, száraz, beton födémmel, szigetelt fa tetőszerkezettel, homlokzattal és új égetett cserepezéssel épült, újracsatornázása megtörtént. A családi házban a külső nyílászárók műanyagra cseréltek, belső nyílászárói normál fa szerkezetűek, jó állapotban. A közművek közül a villany-ellátás a házon belül megtalálható, a használati vizet fúrott kút biztosítja, a szennyvíz elvezetésére két aknás ülepítős rendszerű derítő került kiépítésre. A vezetékes gáz az utcában megtalálható. A ház helyiségei kiváló állapotúak, az összes aljzat modern járólap és laminált padló burkolatot kapott. A ház villanyhálózatának új réz vezetékelése, a vízhálózat újracsövezése megtörtént. Az otthon melegéről szintenként elektromos klíma és radiátor gondoskodik. Alternatív lehetőségként, hagyományos fútőtestek szintenkénti bekötéséhez, vegyestüzelésű kémény épült.
Az ingatlan a főúttól 300 méterre, részben aszfaltozott, részben murvázott út mellett található. A telek rendezett, körbekerített, az út felőli oldalán kapubejáró biztosított. A családi ház szabadon álló, előkerttel, dísz kerttel, veteményessel, gyümölcsfákkal igényesen kialakított, az öntözés külön szivattyúról megoldott. Az ingatlan vételára a teljes berendezést tartalmazza, azzal együtt eladó. Az otthon kiváló lehetőség lehet nagyobb családok részére vagy a helyiségek kialakítása miatt kétgenerációs lakhatásra.
Az ingatlan elhelyezkedése kiváló: a várostábla 1 km-re található. Buszközlekedés megoldott: iskola, óvoda, Polgármesteri Hivatal, élelmiszerbolt, gyógyszertár, benzinkút pár perces autóúttal elérhető.
Birtokba adás megállapodás szerint lehetséges. A vásárlás finanszírozásában az OTP kedvezőbb kamatozású hitelkonstrukcióival tudunk segíteni. Az adásvételi szerződés lebonyolításához korrekt ügyvédi közreműködést tudunk ajánlani. Amennyiben felkeltettem érdeklődését, hívjon bizalommal!
Eladó ingatlanokat keresünk hazai és külföldi partnereink részére.

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 145734129

Kapcsolatfelvétel


Ingatlanközvetítő

Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn