Eladó Érdi családiház

company_logo

187 000 000

Ft

1 038 889 Ft/m²

Kategória:

Eladó; Ingatlan; Ház 

Feladás dátuma:

több, mint egy hónapja
Ingatlanközvetítő

Tulajdonságok

Szobák száma:
5+ szoba

Állapot:
Új építésű

Fűtés típusa:
gáz-cirkó

Lift:
Nincs

Ingatlan típusa:
tégla

Kilátás:
utcai

Erkély, terasz:
Nincs

Bútorozott-e:
megegyezés szerint

Parkolás:
Utcán

Házszám:
19

Tulajdonjog/ bérleti jog:
Tulajdonjog

Szintek száma:
1

Méret:
180 m²

Leírás

Érd-Ófalu gyöngyszeme eladó!
Megvételre kínálok Érd-Ófaluban egy 2152 m2 telken fekvő, 180 nm területű családi házat, melyhez egy 3 beállásos garázsépület is tartozik, valamint egy komfortos úszómedence!
Az ingatlan kiváló, minőségi alapanyagok felhasználásával épült 2010-ben. A ház falazata 38-as Ytong 5 cm kőzetgyapot szigeteléssel, kívül-belül műanyag barna nyílászárókkal, rozettával. Egy szintes, nagy nappalival, amerikai konyha-étkezővel, 4 különálló hálószobával, 2 fürdőszobával, kamrával és kazánházzal rendelkezik. Mindenhol kényelmes, tágas terek kerültek kialakításra, csodaszép járólappal, a szobák pedig laminált parkettásak!
A nappali közel 30 nm tágas és világos, ami igazi kényelmet ad. Itt a tulajdonos saját keze munkája által készített esztétikus és ízléses bútorokat találunk, mely az ingatlan vételárának része. Az egyik hűtő/fűtő klíma is itt lett felszerelve! Ebben a helyiségben találjuk a steguval kirakott kandallót is, valamint innen jutunk ki a teraszra, ami hajópadlóval lerakott és kiváló helyet biztosít a nagycsaládos élethez és társas összejövetelekhez. A konyha korszerűen felszerelt, a praktikusan beépített bútorok és gépezet szintén az új tulajdonosnál marad. Itt a háziasszonyok kedvence, a beépített morzsaszívó is be lett szerelve! Az étkezőbe külön méretre készített nagy étkezőasztal helyezkedik el, mely kimondottan ide lett méretezve, így jól illeszkedik a helyiségbe. Az ingatlanban tovább haladva találjuk a 4 hálószobát, 2 külön fürdőszobát, melyekben zuhanykabin és kád is található. A nagyobb fürdőszoba bidével is felszerelt. A kazánházat nem csak belülről tudjuk megközelíteni, innen akár az udvarra is kimehetünk, hogy a fa behordása minél egyszerűbb legyen.
A fűtési rendszer teljesen korszerű, van lehetőség vegyes tüzelésű kazánnal, kondenzációs gázcirkó kazánnal, klímával (2db), vagy akár még a kandallóval is fűteni. A rendszer külön padlófűtéses és külön radiátor hőleadásos. Az ingatlan napelemmel (34 panel) és napkollektorral ellátott, mely az elektromosságért és a melegvízért felelős. Bőven ellátja a teljes ingatlan elektromosságát.
A házba bejövő vízre vízlágyító lett rákötve, illetve központi porszívót találunk, mely 4 kiállásos, a tartály a kazánházba lett bevezetve. Mindenhol riasztó- és kamerarendszer van kiépítve. Az ingatlanban kivétel nélkül mindenhol prémium burkolatokat raktak, mely nemcsak szép, hanem időtálló is!
Az udvarra kilépve szép, ápolt kertet találunk dísznövényekkel, termő gyümölcsfákkal és a ház éke egy korszerű medence, mely polikarbonát tetővel rendelkezik és éjszakai világítással.
Az ingatlan korábbi fennállásából megmaradt egy tároló, ami garázsként funckcionált, ez kerti szerszámok, egyéb holmik tárolására igazán jó célt szolgál. Ha szeretne kertészkedni, még 2 magaságyás is áll rendelkezésre, hogy egy kis konyhakertet tartsanak fenn.
A tetőzet cserép, monolit és 10 cm szigetelés is található. A ház mindenhol jól szigetelt, ezáltal a rezsiköltségek alacsonyan tarthatók.
Tartozik az ingatlanhoz még egy 3 beállásos, téglából készült, 20 cm kőzetgyapottal, cseréptetővel fedett, fűthető, mosdóval és vizes blokkal ellátott nagy garázs is, ahova az utcáról az elektromos kapun behajtva könnyedén behajthatunk. A garázs 3 autó számára kényelmes, 2 elektromos garázskapuval ellátott.
Remek elosztású családi ház, fekvésének köszönhetően világos és napos. Az ingatlan megközelíthetősége és az infrastruktúra kiváló! Buszmegálló, óvoda, iskola ,gyógyszertár, bevásárlási lehetőségek, könnyen elérhető távolságon belül, illetve a Duna néhány perc sétával megcsodálható. Az M6-os, az M0-ás autópálya pár perc távolságra vannak.
Amennyiben forrásbevonásra van szüksége a vásárláshoz, egyedülálló megoldásokkal támogatjuk döntését. Intézze hitelfelvételét rajtunk keresztül bankfüggetlen hitelreferenseink által teljesen díjmentesen, valamint ügyvédi hátteret biztosítunk.
Irányár: 187 millió forint.
Bármilyen kérés, kérdés esetén állok rendelkezésére, hívjon bizalommal!

9926

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 141360653

Kapcsolatfelvétel


Ingatlanközvetítő

Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn