Eladó Építési telek Kiskunlacháza

company_logo

18 900 000

Ft

26 961 Ft/m²

Kategória:

Feladás dátuma:

több, mint egy hónapja
Ingatlanközvetítő

Tulajdonságok

Méret:
701 m²

Villany:
nincs

Víz:
nincs

Gáz:
nincs

Csatorna:
nincs

Leírás

ELADÓ EGY TEHERMENTES, KIVÁLÓ DÉLI FEKVÉSŰ SAROKTELEK KISKUNLACHÁZA DUNA PARTI RÉSZÉN, EGY 139 M2-ES HASZNOS ALAPTERÜLETŰ CSALÁDI HÁZ ENGEDÉLYEZETT TERVÉVEL, AZONNAL KEZDHETŐ AZ ÉPÍTKEZÉS!
A TELEKRŐL:
Ha még szeretné a CSOK támogatásokat igénybe venni, akkor ez egy remek lehetőség. A telek 701 m2-es, melyre egy 139 m2-es hasznos alapterületű 4 hálószobás önálló családi ház lett tervezve. A hiánytalan egyszerű bejelentési tervdokumentáció 2023. februári. Építési napló készenlétbe lett helyezve, így jogutódlással azonnal kezdhető az építkezés. Az áram a telekre bevezetésre került. A víz és csatorna közmű hozzájárulásai befizetve, valamint rákötésének tervei és engedélyei is megvannak.
A telek a kiskunlacházi Duna parti részen, aszfaltos úton található, 150 méterre a Dunától. Házszámmal már rendelkezik. Egyetlen északi szomszéd van, a nyugati oldalon egy kisebb önkormányzati erdővel határos. Lke-1 építési övezetben található 35% beépíthetőséggel. Jelenleg a tervezett ház 29,59 %-os beépítettségű. Akár kétlakásos lakóépület is építhető rá, és saroktelek révén teljesen különválasztható az udvari rész, két külön bejárattal.
A TERVEZETT HÁZRÓL:
Egy nagyon átgondolt közel egy éves tervezési folyamat részeként alakult ki a koncepció, melynek végeredményeként 4 hálószobával ( 3 hálószoba + 1 dolgozószoba), 2 fürdővel, külön wc-vel, gardróbbal, kamrával, nagyobb nappali-konyha-étkezővel, mosókonyhával, valamint egy fedett terasszal, modern megjelenéssel rendelkező családi ház tervei születtek meg. A belső terek java részére készültek lakberendezési látványtervek is. A vételi ár tartalmazza az egyszerű bejelentéshez kötött komplett tervdokumentációt (építész, statika, gépész- és elektromos rendszerleírás, energetika,) valamint az elkészült lakberendezési tervanyagot. A meglévő tervek szellemi tulajdont képeznek, így megvásárlásuk nélkül azok felhasználása semmilyen formában nem megengedett!
Az épület energetikailag napelem nélkül, hőszivattyúval és fatüzelésű kandallóval BB-re lett tervezve.
Ha az ingatlan megvásárlásához, hitelre van szüksége, irodánkban a teljes hitel igénylési folyamatot végig kísérjük, bankfüggetlen hitelszakértő szolgáltatásunk díjmentesen áll ügyfeleink rendelkezésére.
Keressen bizalommal.

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 142984956

Kapcsolatfelvétel


Ingatlanközvetítő

Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn