Eladó Családi Ház Farmoson-Részben Felujított, Azonnal költözhető

25 000 000

Ft

390 625 Ft/m²

Kategória:

Eladó; Ingatlan; Ház 

Feladás dátuma:

ápr 11., 11:25

Tulajdonságok

Szobák száma:
2 szoba

Méret:
64 m²

Állapot:
Jó állapotú

Fűtés típusa:
gáz konvektor

Szintek száma:
1

Lift:
Nincs

Ingatlan típusa:
egyéb

Kilátás:
utcai

Erkély, terasz:
Van

Bútorozott-e:
nem

Házszám:
20

Kert:
kertkapcsolatos

Kert mérete:
2093  m2

Költözhető:
kevesebb mint 3 hónapon belül

Tulajdonjog/ bérleti jog:
Tulajdonjog
Ingatlan felszereltsége:
Fürdő és WC külön

Leírás

Ezúton kínálom eladásra Pest Vármegyében Farmoson megtalálható azonnal költözhető ingatlanomat.
Farmos elhelyezkedése miatt kiváló választás lehet Budapestre, vagy Szolnokra ingazóknak, ugyanis az egyik legforgalmasabb vasútvonal mentén helyezkedik el. A település folyamatosan épül, szépül a legfontosabb közintézmények, és boltok megtalálhatóak. A falusi csok listában továbbra is megtalálható, így alkalmas lehet fiatal pár számára is.

Az ingatlan farmos Krizsán részén a Jókai Mór utca 20.-szám alatt található. Az utca igazán csendes, rendezett, kedves lakókkal, kevés forgalommal, csatornázott, és aszfaltozott.

Az összközműves ingatlan 64nm-es, amely 2093 nm-es telken helyezkedik el. A telken meg található egy 20 nm-es nyárikonyha/kisház beépített búbos kemencével, egyéb állattartásra és műhelynek is alkalmas melléképületek, illetve egy tégla pince is.

Az ingatlan főbb jellemzői: Dél-nyugati fekvésű, ennek köszönhetően nagyon világos belső terekkel rendelkezik. Vegyes falazatú 40 cm-es falak tégla/vályog, a zsindely tetőszerkezet 9 éve cserélve lett, akkor kapott új csatornákat is. A falazat száraz, nem vizesedik. Elosztása szerint 2 szoba, konyha, kamra, fürdő, külön wc, folyosóval rendelkezik.

A belső terek részlegesen felújításra kerültek, kiváló minőségű anyagokat használva. A teljes ház belső része festve lett a tavalyi évben. Az esztétikai kivitelezésen kívül, műszakilag is történt több beruházás. A főbb csaptelepek, 120 literes modern villanybojler, új zuhany, új wc, illetve a villanyhálózat is bővítésre/módosításra került. Az energia ellátást A1-16 amper, B alap éjszakai/vezérelt óra látja el.
Az internet üvegszálas optikai hálózaton érhető el. A fűtést gázkonvektorok látják el, de a ház nagyon jó elosztása miatt érdemes lehet egy kályhát beszerezni, a konyhából ugyanis az egész ház felfűthetővé válik általa, villanyos fűtéssel is kiegészíthető.

A telek kiválóan alkalmas lehet növénytermesztésre/gazdálkodásra. A 2023 tavaszán faiskolából vásárolt gyümölcsfákkal, és szőlővel is beültetésre került kertet 4 bőtermő diófa zárja le. A vízellátást 23 méter mélységű fúrt kút látja el. Az egész telek körbekerített, így ténylegesen ki lehet élvezni a nyugodt környezetet, a tökéletes elhelyezkedést, és a számtalan lehetőséget, amely ez az ingatlan rejt magába.

A képeken látható bútorok nagyrésze elszállításra kerül.

Ára: 25.000000 Ft

Hívjon bátran, nézze meg, és egyezzünk meg!
Több fénykép is rendelkezésre áll, amelyeket szívesen eltudok küldeni.

Bereczki Károly

ui: Ingatlanosok ne keressenek!

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 142486859

Kapcsolatfelvétel


Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn