Egyedi ajánlat!

Eladó 99 nm-es ház Ráckeve

company_logo

66 900 000

Ft

675 758 Ft/m²

Kategória:

Eladó; Ingatlan; Ház 

Feladás dátuma:

ma, 20:55
Ingatlanközvetítő

Tulajdonságok

Szobák száma:
2 szoba

Méret:
99 m²

Állapot:
Felújított

Fűtés típusa:
gáz-cirkó

Szintek száma:
2

Ingatlan típusa:
tégla

Erkély, terasz:
Van

Bútorozott-e:
nem

Parkolás:
Udvarban

Kert mérete:
284  m2

Félszobák száma:
3

Tulajdonjog/ bérleti jog:
Tulajdonjog

Ingatlan felszereltsége:
Légkondicionáló, Riasztó

Leírás

*****Eladó újszerű családi ház Budapesttől 40 km-re Ráckevén!*****
Eladó családi ház Ráckeve kertvárosi, de frekventált részén. Óvoda, iskola, gyógyszertár és boltok 10 percnyi gyalogtávra. Buszmegálló szintén 10 perc séta, HÉV 20 perc.
A földszinten található egy tágas, napsütéses amerikai konyhás nappali, zuhanyzóval felszerelt fürdőszoba, galériás dolgozószoba. Az emeleten egy kádas fürdőszoba helyezkedik el három hálószoba társaságában, melyből kettő átjárható a közös erkélyen keresztül is. A dolgozószobából tetszés szerint kialakítható külön bejáratú helyiség is, így otthon is zavartalan lehet a munkavégzés.
A téglaépület külső megjelenését tekintve nemesvakolattal látták el, mely alatt 10-cm szigetelés található. Térkövezett parkosított udvar nagyon impozáns megjelenésű, a ház mögött található két fedett tároló és egy teljesen zárt kamra. Parkolási lehetőségként szolgál a ház mellett helyét foglaló nyílt, térkövezett kocsibeálló, és egy utcafronti parkoló. Az épület fűtését gáz cirkó biztosítja, egy külső bejáratú kazánházban helyet kapott továbbá egy faelgázosító rendszer, napkollektor 300 l-es puffertartállyal. Ezekkel a rendszerekkel és a szigetelésnek köszönhetően a ház költségei 16-20 ezer Ft közé esik havonta.
Ajánlanám fiatal pároknak kik családalapítás előtt állnak, és nagyobb családok számára, akár kettő vagy több gyerekkel. Az OTP Bankcsoport teljes körű ügyintézéssel áll az eladók és a vevők rendelkezésére! Az adásvételi szerződés megkötéséhez igény szerint megbízható ügyvédi közreműködést és sorban állás nélküli hitel tanácsadást biztosítunk ügyfeleink részére. Kedvezményes hitel lehetőséget biztosítunk ügyfeleink részére! Ha felkeltette érdeklődését ez a remek lehetőség, kérem, keressen bizalommal, és szívesen segítek további információkkal vagy a megtekintés szervezésével! Referenciaszám:271343

Referencia szám: M271343

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 146282386

Kapcsolatfelvétel


Ingatlanközvetítő

Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn