Vecsési 90 nm-es ház eladó

company_logo

67 500 000

Ft

750 000 Ft/m²

Kategória:

Feladás dátuma:

ma, 13:35
Ingatlanközvetítő

Tulajdonságok

Szobák száma:
4 szoba

Méret:
90 m²

Állapot:
Felújított

Fűtés típusa:
egyéb

Szintek száma:
2

Ingatlan típusa:
tégla

Erkély, terasz:
Nincs

Bútorozott-e:
nem

Parkolás:
Udvarban

Kert mérete:
100  m2

Tulajdonjog/ bérleti jog:
Tulajdonjog

Leírás

Pest megyében, Vecsés közkedvelt Kertekalja részén, egy csendes mellékutcában, AZONNAL BIRTOKBA VEHETŐ, TELJESEN FELÚJÍTOTT ikerház várja új tulajdonosát! Ez a tágas ingatlan 90 m2, 2 szintes, ami három hálószobát és egy nappalit foglal magába.

Az ingatlan technikai jellemzői a legmodernebb szabványoknak megfelelnek. Az épület homlokzatán 10 cm vastag dryvit szigetelés található, a lábazat és az aljzat pedig 5 cm vastag xps szigetelést kapott. A szintek közötti fafödém és a tetőtéri falak pedig 30 cm vastag kőzetgyapottal vannak szigetelve. Az ikerfal belső részén 15 cm vastag hangszigetelés található, hogy a zajt minimálisra csökkentsék..

Az ingatlan friss közművekkel rendelkezik, beleértve a H-tarifás áramhasználatot is. A klímaberendezések gondoskodnak a megfelelő hőmérsékletről: az alsó szinten 3,5 KW, míg a felső szinten 2,8 KW teljesítményűek. Az Ariston kondenzációs kombicirkó padlófűtéses hőleadással pedig biztosítja a kényelmes és energiatakarékos fűtést.

A házban háromrétegű antracit bukó-nyíló ablakok találhatók, automatizált redőnnyel és szúnyoghálóval felszerelve. A biztonsági bejárati ajtó és az új beltéri ajtók további védelmet nyújtanak. Az automata úszókapu és a személybejáró, valamint a WPC kerítés elemek elegáns külsőt biztosítanak. Az udvari autóbeálló térkővel burkolt, és teljesen új tetőszerkezet is került kialakításra, antracit színű betoncserép fedéssel.

Fontos megemlíteni, hogy ez az önálló helyrajzi számú, társasházzá nyilvánított ikerház fél saját telekrésszel rendelkezik, így nincs közös út más tulajdonosokkal! A saját, 100 m2-es telekrész GARANTÁLJA az önállóságot és a privát teret.

Az ingatlan per, teher- és igényektől mentes.

További információét várom hívását.

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 141903860

Kapcsolatfelvétel


Ingatlanközvetítő

Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn