Eladó 80 nm-es Családi ház Tápiószecső

company_logo

29 900 000

Ft

373 750 Ft/m²

Kategória:

Eladó; Ingatlan; Ház 

Feladás dátuma:

jún 20., 17:45
Ingatlanközvetítő

Tulajdonságok

Szobák száma:
3 szoba

Állapot:
Jó állapotú

Fűtés típusa:
központi fűtés

Lift:
Nincs

Ingatlan típusa:
egyéb

Kilátás:
utcai

Erkély, terasz:
Nincs

Bútorozott-e:
nem

Parkolás:
Utcán

Tulajdonjog/ bérleti jog:
Tulajdonjog

Szintek száma:
1

Kert mérete:
842  m2

Méret:
80 m²

Leírás

Az ingatlan jellemzése:
A 842 m2 terület nagyságú porta négy oldalról kerített, udvara rendezett. A felépítmény csapadék víz elvezetése csatorna, szennyvíz elvezetése központi főcsatornára kiépített. Az épület teherhordó szerkezete tégla és beton vegyes alapra épített vályog és szilikát vegyes falazat, fa födémmel, kontyolt nyereg tetővel, cserép fedéssel.
Külső nyílászárói részben fa, részben műanyag tokos ajtók és ablakok, hőszigetelő üvegezéssel és redőnnyel ellátva. Fűtése vegyes tüzelésű kazánra kiépített központi fűtés, radiátor fűtőtestekkel; kiegészítő fűtése kandalló, cserépkályha és gázkonvektor. Hálózati meleg víz ellátása villanybojlerról megoldott. Rézvezetékre újrafűzött elektromos áram ellátása 1x25A és 1x10A vezérelt.
A lakóépületen túl, az udvaron, önálló bejáratokon át megközelíthető egy 14 m2 alapterületű kazánház és tüzelőanyag tároló, valamint egy 17 m2 alapterületű műhely, mely egy kéménye által igény esetén fűthető tér; továbbá a háztáji gazdálkodáshoz szükséges egyéb épületek.
Az ingatlan belterének jellemzése:
A 80 m2 hasznos alapterületű család házat, az udvar felőli homlokzaton teljes hosszában átölelő fedett teraszról érjük el, mely teraszról kettő bejáraton át közelíthető meg lakótér. A főbejárat egy előszobába nyílik, mely előtérből tovább haladva egy hallba lépünk. A hallból az utcafront felé elérhető egy nagy alapterületű hálószoba, valamint a kádas fürdőszoba és wc.
A lakótér középső szektorában található a konyha és az étkező, ami kiegészül két vizesblokk sarokkal, melyek egyike mosogató fülke, míg a másik egy önálló bejáratú zuhanyzó fülke, ami független a fürdőszobától. A teraszról az étkezőbe nyílik a második bejárat, mely közvetlen kertkapcsolatot is biztosít. Végül az épület hátsó traktusában került kialakításra a második hálószoba.
Az ingatlan finanszírozása:

Az ingatlan megvásárlásához 30% önerő megléte mellett (amely lehet babaváró hitel is) forint elszámolású kereskedelmi bankok által nyújtott hitelt vagy már meglévő lakástakarék pénztári megtakarítással kombinált kölcsönt tudunk biztosítani. Az ingatlan megvásárlásához a CSOK Plusz hitel is igénybe vehető, mely finanszírozás keretében akár 80% hitelezés is elérhető. Bővebb felvilágosítást irodánktól kérhet.
Az ingatlan környezetének jellemzése:

Tápiószecső nagyközség Pest megyében a Nagykátai kistérségben, a Gödöllői-dombság nyúlványainak tövében húzódik, erdők által övezett, szép természeti környezetben. A település mintegy 6000 főt számlál. A Budapest elővárosi agglomerációjába tartozó Tápiószecső tömegközlekedés tekintetében, a Budapest-Újszász-Szolnok vasútvonalra és menetrend szerinti autóbusz forgalomra támaszkodik. Zónázó járatokkal a Keleti pályaudvar 35 perc alatt elérhető.

A település dél-keleti részén található a vasútállomás, valamint a napi szükségletek beszerzését kínáló főbb üzletek és szolgáltatók, de vasútállomástól a településközpont felé haladva, ahol a kínálatban szereplő ingatlan is található, egyre több kereskedelmi egységet és közintézményt érhetünk el. A nagyközségben óvoda, általános iskola, háziorvosi rendelő és szakági magánrendelések is működnek.

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 148575496

Kapcsolatfelvétel a Hirdetővel

Profilkép
Tápióvölgye Ingatlaniroda

Tápióvölgye Ingatlan - Árpád Ker. Bt.

További hirdetései

Ingatlanközvetítő

Utoljára aktív: 19 napja

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn