Vecsési eladó 78 nm-es ház

company_logo

59 900 000

Ft

767 949 Ft/m²

Kategória:

Feladás dátuma:

ápr 17., 13:24
Ingatlanközvetítő

Tulajdonságok

Szobák száma:
5+ szoba

Méret:
78 m²

Állapot:
Jó állapotú

Fűtés típusa:
gáz-cirkó

Szintek száma:
1

Ingatlan típusa:
tégla

Erkély, terasz:
Nincs

Bútorozott-e:
nem

Parkolás:
Utcán

Kert mérete:
550  m2

Tulajdonjog/ bérleti jog:
Tulajdonjog

Leírás

Kiváló lehetőség Vecsésen.Vecsés csendes kis utcájában ajánlom most figyelmébe az alábbi ikerházat.
Az épület a telek hátsó részén helyezkedik el, teljesen elszeparált, csendes, nyugodt környezet veszi körül.Különlegessége az ingatlannak, hogy a saját kertrészen belül két épület található hivatalosan.
Sokan irigykednek azokra, akiknek lehetőségük van otthonról dolgozni. Ebben a családi házban az a lehetőség is meg van, hogy vállalkozása a lehető legközelebb legyen otthonához.
A kis ház 45 nm alapterületű, a 30 nm-es garázzsal össze van építve, állapotát tekintve felújítandó.Kiválóan alkalmas leány,- vagy legény laknak, nagyszülői háznak, irodának, de ha valaki befektetési szemmel nézi a házat felújítás után a kiadhatósága garantált, sőt teljesen külön bejáratossá lehet tenni. A főépület jó állapotnak örvend, tisztasági festéssel költözhető, egy csodás kis otthon.A földszint 55 nm alapterületű, az emeleti szint 23 nm, összesen 78 nm-es házikó várja új boldog tulajdonosait.A földszintre belépve közlekedőn jutunk a tágas konyha, étkezőbe, a nappali jó méretű, a hálószoba világos, a fürdőszoba és a wc külön helyiségben kapott helyet.
Az emeletre kissé meredek lépcsőn jutunk fel, ezen a szinten két szoba került kialakításra, még egy tágas előtér is van és a wc is megvalósult.Az egyik szoba erkélyes, az emeleti szint tökéletes gyermek birodalom.Fontos információk:- 2007-ben 5 cm.es szigetelést és színezést kapott a ház,- az ablakok fa típusúak,- 2018-ban a cirkó korszerűsítve lett,- minden mérőóra rendelkezése áll,- a konyhabútor a vételár részét lépezi.Kiemelném a rezsi költség, átlagos egy lakás árával vetekszik.Autóbeállás több autó számára megoldott, de garázs is rendelkezésre áll.
A környék kellemes hangulatú, kertvárosi környezetben, iskola, óvoda a közelben. A közlekedés kiváló, mivel több lehetőség is adott, hogy Budapest belső kerületeit elérhessük.A hivatalos megosztási megállapodás aláírása a szomszéddal folyamatban van.
Rengeteg lehetőséget rejt magában ez az otthon.Mindenképpen látnia kell és biztos vagyok benne, hogy millió ötlete támad a kialakítást illetően!Irodánk számos bank ajánlatával, ingyenes hitel ügyintézéssel és tanácsadással várja ügyfeleit.További kérdésével hívjon bátran!

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 145141315

Kapcsolatfelvétel


Ingatlanközvetítő

Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn