Eladó 76 nm-es Családi ház Nagykáta

company_logo

33 000 000

Ft

434 211 Ft/m²

Kategória:

Eladó; Ingatlan; Ház 

Feladás dátuma:

több, mint egy hónapja
Ingatlanközvetítő

Tulajdonságok

Szobák száma:
2 szoba

Állapot:
Jó állapotú

Fűtés típusa:
egyéb

Lift:
Nincs

Ingatlan típusa:
tégla

Kilátás:
utcai

Erkély, terasz:
Nincs

Bútorozott-e:
nem

Parkolás:
Utcán

Tulajdonjog/ bérleti jog:
Tulajdonjog

Félszobák száma:
1

Szintek száma:
1

Kert mérete:
650  m2
Méret:
76 m²

Leírás

Az ingatlan jellemzése:

A 650 m2 terület nagyságú porta négy oldalról kerített, udvara rendezett, többnyire fűvel borított. A felépítmények csapadék víz elvezetése csatorna, szennyvíz elvezetése központi főcsatornára kiépített. A lakóépület teherhordó szerkezete tégla alapra és tégla lábazatra épített vályog falazat, fa födémmel, kontyolt nyereg tetővel, cserép fedéssel. Külső nyílászárói műanyag tokos ajtó és ablakok, hőszigetelő üvegezéssel ellátva; az utca fronti nyílászárók gerébtokos fa ablakok, redőnyökkel szerelve.
A lakótér jelenlegi fűtése kettő cserépkályhára kiépített hagyományos fűtés, de igény esetén elektromos fűtőtestekre kialakítható, illetve inverteres klímákra kiépíthető. Új csőhálózattal szerelt hálózati meleg víz ellátása villanybojlerról megoldott. A kert locsolását ásott kút szolgálja. Rézvezetékre újrafűzött elektromos áram ellátása: 1x16A és 1x16A vezérelt.

Az ingatlan belterének jellemzése:

Az összesen 100 m2 hasznos alapterületű épület 76 m2 lakótérből és 24 m2 kamra, pince és gazdasági épület részekből áll. A 76 m2 alapterületű lakótér kettő nagy és tág térhatású utcafronti szobája egymásból nyílik. Az épület közepén, egyfajta központi élettérként került kialakításra az étkező, melyből a terasz és a főbejárat irányába a konyha, az épület hátsó traktusa felé pedig háztartási tárolóhelyiség és fürdőszoba nyílik. Kialakítás alatt áll egy félszoba, ami 5 m2 alapterületével vendég vagy dolgozó szobának lehet alkalmas.

Az ingatlan finanszírozása:

Az ingatlan megvásárlásához 30% önerő megléte mellett (amely lehet babaváró hitel is) forint elszámolású kereskedelmi bankok által nyújtott hitelt vagy már meglévő lakástakarék pénztári megtakarítással kombinált kölcsönt tudunk biztosítani. Az ingatlan megvásárlásához a CSOK Plusz igénybe vehető, mely finanszírozás keretében akár 80% hitelezés is elérhető. Bővebb felvilágosítást irodánktól kérhet.

Az ingatlan környezetének jellemzése:

A Tápió-vidéke kistérség járási központja Nagykáta. A város tömegközlekedésben a helyi és menetrend szerinti autóbusz forgalomra, valamint a Budapest - Újszász - Szolnok vasútvonalra támaszkodik. Nagykátán bölcsőde, több óvoda, általános és középiskola várja az itt élő és a jövőben a városba költöző gyermekes családokat. Aktív művelődési központ, modern könyvtár, nyugdíjas klub nyújt szórakozási lehetőséget a közösségi életet kedvelőknek.

A napi szükségletek beszerzését biztosító üzletek és szolgáltatók, a vasútállomás, egészségház, strand és gyógyfürdő, önkormányzati intézmények a város kiépített kerékpárútján percek alatt megközelíthetők. Gazdasági és kereskedelmi szolgáltatók közül több bank és pénzügyi intézmény, Lidl és Penny áruházak képviseltetik magukat egységeikkel a helyi lakosok kisvállalkozásai mellett.

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 142416186

Kapcsolatfelvétel

Profilkép
Egri Zsolt

Tápióvölgye Ingatlan - Árpád Ker. Bt.

További hirdetései

Ingatlanközvetítő

Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn