Eladó 75 nm-es tégla lakás Tápiószecső

company_logo

27 900 000

Ft

372 000 Ft/m²

Kategória:

Eladó; Ingatlan; Lakás 

Feladás dátuma:

ápr 29., 22:43
Ingatlanközvetítő

Tulajdonságok

Szobák száma:
3 szoba

Állapot:
Jó állapotú

Fűtés típusa:
gáz-cirkó

Emelet:
1

Lift:
Nincs

Ingatlan típusa:
tégla

Kilátás:
utcai

Erkély, terasz:
Nincs

Bútorozott-e:
nem

Parkolás:
Utcán

Tulajdonjog/ bérleti jog:
Tulajdonjog
Méret:
75 m²

Leírás

Az ingatlan jellemzése:
Tápiószecső észak-keleti településrészén, korábban a honvédség által épített úgynevezett "tiszti lakások" parkosított lakótömbjeinek egyikében kínáljuk eladásra I. emeleti lakás ingatlanunkat, mely önálló helyrajzi számon nyilvántartott, önálló közmű fő mérőórákon mért, önálló bejárattal rendelkező ingatlan. A több épülettömböt magába foglaló lakótelep egységei, négy oldalról kerített, parkosított udvarral rendelkeznek, mely belső kerítésekkel nem leválasztottak, de az épületek és a tereptárgyak elhelyezkedéséből egyértelműen kirajzolódó, önálló telekterületen húzódnak.
A 75 m2 hasznos alapterületű, tégla építésű lakás, zöldövezetre tekintő nagy ablakai által és a délkeleti tájolásnak köszönhetően, világos, természetes fénnyel jól megvilágított életteret biztosítanak. A lakás egy nagy alapterületű nappali szobát és kettő egész szobának számító hálót magába foglaló lakótér, melyben a szobákon túl önálló konyha, lakáson belüli tároló, fürdőszoba és WC helyiségek találhatók. A lakás alacsony rezsiköltségű; fűtése gázkazánról üzemelő központi fűtés, radiátor fűtőtestekkel, hálózati meleg víz ellátása villanybojlerról biztosított.
Az ingatlan finanszírozása:
Az ingatlan megvásárlásához 30% önerő megléte mellett (mely lehet Babaváró hitel is) Forint elszámolású kereskedelmi bankok által nyújtott hitelt vagy már meglévő lakástakarék pénztári megtakarítással kombinált, kedvező kamatú kölcsönt tudunk biztosítani. Az ingatlan megvásárlásához a CSOK Plusz állami kamattámogatott hitel is igénybe vehető, mely illetékmentességet biztosít. Bővebb felvilágosítást irodánktól kérhet.
Az ingatlan környezetének jellemzése:
Tápiószecső nagyközség Pest megyében a Nagykátai kistérségben, a Gödöllői-dombság nyúlványainak tövében húzódik meg, erdők által övezett, szép természeti környezetben. A település mintegy 6000 főt számlál. A Budapest elővárosi agglomerációjába tartozó Tápiószecső tömegközlekedés tekintetében, a Budapest-Újszász-Szolnok vasútvonalra és menetrend szerinti autóbusz forgalomra támaszkodik.
A település dél-keleti részén található a vasútállomás, valamint a napi szükségletek beszerzését kínáló főbb élelmiszerboltok és húsüzlet, de a településközpont felé haladva egyre több kereskedelmi egységet és szolgáltatót érhetünk el. A nagyközségben posta, rendőrség, óvoda, általános iskola, háziorvosi rendelő és fogászat is működik, és a helyi lakosok vállalkozásai által folyamatos a fejlődés.

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 147439947

Kapcsolatfelvétel

Profilkép
Egri Zsolt

Tápióvölgye Ingatlan - Árpád Ker. Bt.

További hirdetései

Ingatlanközvetítő

Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn