Eladó 71 nm-es családi ház Kőröstetétlenen

36 500 000

Ft

514 085 Ft/m²

Kategória:

Eladó; Ingatlan; Ház 

Feladás dátuma:

több, mint egy hónapja

Tulajdonságok

Szobák száma:
2 szoba

Állapot:
Felújított

Fűtés típusa:
gáz konvektor

Lift:
Nincs

Ingatlan típusa:
egyéb

Kilátás:
utcai

Erkély, terasz:
Van

Bútorozott-e:
megegyezés szerint

Parkolás:
Udvarban

Tulajdonjog/ bérleti jog:
Tulajdonjog

Ingatlan felszereltsége:
Légkondicionáló, Fürdő és WC külön, Gépesített, Beépített konyha

Szintek száma:
1

Költözhető:
kevesebb mint 3 hónapon belül

Kert:
különálló

Kert mérete:
1380  m2
Méret:
71 m²

Leírás

Eladó 71 nm-es, 2 szobás, felújított családi ház egy gyönyörű kis faluban, a Pest megyei Kőröstetétlenen. Az ingatlan tehermentes, 1/1 tulajdonnal rendelkezik.
Kőröstetétlen 100% magyar lakta falu, évek óta hazánk egyik legbiztonságosabb települése. Több térfigyelő kamerával felszerelt, három irányból sebességmérővel ellátott utcák. Az ingatlan utcájában található bölcsöde, óvoda, étterem, autószerelő és gumis, új és folyamatosan fejlesztett játszótér és kondipark (trambulin, csúszdák, fészekhinták, stb.), orvosi rendelő, 5 perc sétára pedig általános iskola, posta, ATM, boltok, dohánybolt. Csendes környék, segítőkész és kedves szomszédok. Tömegközlekedéssel (busz) Cegléd, Szolnok, de a környező kisebb települések is könnyen megközelíthetőek. Autóval Cegléd 20 km, Szolnok 15 km, Kecskemét 40 perc, Budapest 1 óra, M4 felhajtó 10 perc.
Az ingatlan 2021-ben építésügyi szempontból rendezve lett, az addigi fel nem tüntetett melléképületeket geodéta bejegyeztette, a bontandó épületeket lebontottuk, így az ingatlan minden további feladat nélkül Babaváró, Csok és Falusi Csok támogatás igénybevételére azonnal alkalmas.
A ház 2024-ben teljes körűen fel lett újítva. Vadonatúj nyílászárók redőnnyel, bejárati ajtó, beépített konyhabútor (igény szerint teljes berendezéssel) található, újak a padlóburkolatok, csempeburkolatok. A vályog falazatra légáteresztő vakolat került klíma glettel, 10 cm-en szigetelt az aljzatbeton. A fürdőszoba vízszigetelést kapott, új víz-és szennyvízvezeték, falba épített wc tartály. Új villanyhálózat (1x16A) + eph kiépítés. Az ingatlan központi fűtéssel ellátott, új kondenzációs gázkazánnal radiátoros hőleadókon keresztül történik a fűtés, de kandalló kiépítés is található a nappaliban, új kémény készült hozzá. 2024-ben felszereltük egy hűtő-fűtő klímával, mely a nappaliban található és a ház kedvező elosztásának köszönhetően minden belső teret és szobát ugyanolyan hőmérsékletűre tud hűteni (2031-ig garanciás).
Közvetlen a ház mögött található egy melléképület 25 nm-es lakótérrel, mely villanyhálózata szintén felújított, víz, gáz, áram bevezetve, szennyvízelvezetése derítőbe történik. A melléképület két külön bejáratú tárolóval is rendelkezik. Az udvaron található még egy teljesen különálló 6,5 nm-es tároló, egy 3 nm-es fatároló és egy kisebb góré is. A telken található egy fúrott kút is. Az ingatlan udvarán gyümölcsfák (sárgabarack, meggy), Erzsébet királyné szőlő és kékszőlő fajták, piszkebokor, málna- és szamóca ültetvény, bodza fák, citromfű- és menta bokrok, a telek legvégén akác sor található. Kiváló termőföld. Tuják, gyöngyvessző bokrok, aranyeső bokrok, a ház előtt terebélyes pampafüvek, a ház oldalában japán kecskerágó bokrok díszítik a kertet. A Magyar Madártani Egyesület által hivatalosan is elismert Madárbarát Kert.

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 149330234

Kapcsolatfelvétel a Hirdetővel


Magánszemély

Utoljára aktív: 65 napja

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat!

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy!

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn