Eladó 650 nm-es Újszerű állapotú Családi ház Érd Érdliget

company_logo

250 000 000

Ft

384 615 Ft/m²

Kategória:

Eladó; Ingatlan; Ház 

Feladás dátuma:

ma, 13:54
Ingatlanközvetítő

Tulajdonságok

Szobák száma:
5+ szoba

Méret:
650 m²

Állapot:
Újszerű

Fűtés típusa:
elektromos

Szintek száma:
4

Lift:
Nincs

Ingatlan típusa:
tégla

Kilátás:
utcai

Erkély, terasz:
Nincs

Bútorozott-e:
nem

Parkolás:
Utcán

Kert mérete:
1779  m2

Félszobák száma:
4
Tulajdonjog/ bérleti jog:
Tulajdonjog

Leírás

Érdliget legszebb részén, csendes utcában eladó, egy 15 apartmanból álló, 650m2-es, 4 szintes, 7 teraszos, impozáns villa. Az egyedi tervezésű és magas színvonalon kivitelezett épület, egy 1779m2-es, gyönyörűen parkosított területen áll. Korábban vidéki, családi rezidenciaként hasznosították, így könnyen visszaalakítható egy család különleges otthonává. Jelen állapotában azonban kiváló és egyedülálló befektetési lehetőség, hiszen a 15db, önálló, 1-2-3 szobás, konyhás, fürdőszobás apartmanoknak köszönhetően, a lakások rövid vagy hosszú távú kiadásával, szállodaként vagy akár egyéb szállóként is hasznosítható, kimagasló profittal és megtérüléssel! Az apartmanok önálló energiamérőkkel rendelkeznek. A fűtésüket skandináv, elektromos, energiatakarékos fűtőpanelek biztosítják, a melegvíz ellátásról, a zuhanyzós fürdőszobákban elhelyezett, elektromos bojlerek gondoskodnak. Parkolásra a zárt, távirányítóval működtethető elektromos kapuval védett udvarban van lehetőség. Az ár nettó, az áfát nem tartalmazza, ugyanakkor céges vásárlás esetén fordított áfára van lehetőség, így az áfát még megelőlegeznie sem kell!

Az utca újonnan aszfaltozott, sétatávolságra egy csodás park, üzletek, éttermek, gyógyszertár, iskola, óvoda. Az érdligeti vasútállomás 750 méter, a buszmegálló 1-2 perc sétával elérhető. A főváros több irányból is megközelíthető: 6-os, 7-es főút, M6, M0-s autópálya szintén pár perc alatt elérhető.
Az OTP Bankcsoport teljes körű ügyintézéssel áll az eladók és a vevők rendelkezésére! A kínálatunkból választott ingatlan finanszírozásához kedvezményes hitelkonstrukciókat kínálunk. Az adásvételi szerződés megkötéséhez igény szerint megbízható ügyvédi közreműködést biztosítunk, és segítséget nyújtunk az adásvételhez kapcsolódó ügyek intézéséhez.

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 140383639

Kapcsolatfelvétel

Profilkép

By Beauty kft.

További hirdetései

Ingatlanközvetítő

Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn