Diósdi eladó 55 nm-es ház

company_logo

44 900 000

Ft

816 364 Ft/m²

Kategória:

Eladó; Ingatlan; Ház 

Feladás dátuma:

ápr 18., 12:29
Ingatlanközvetítő

Tulajdonságok

Szobák száma:
2 szoba

Méret:
55 m²

Állapot:
Felújított

Fűtés típusa:
elektromos

Szintek száma:
1

Ingatlan típusa:
tégla

Kilátás:
panoráma

Erkély, terasz:
Van

Bútorozott-e:
nem

Parkolás:
Udvarban

Kert mérete:
185  m2

Tulajdonjog/ bérleti jog:
Tulajdonjog

Ingatlan felszereltsége:
Akadálymentesített, Légkondicionáló

Leírás

KEDVES KIS HÁZ JÓ KÖRNYÉKEN ÓFALUBAN DIÓSDON KÖZEL A SZENT ISTVÁN TÉRHEZ

Diósd Ófalu részén, rendezett, csendes mellékutcában, 185m2 saját, külön utcai bejáratos telekkel eladó egy 56m2-es, felújított, takarékos fenntartású, hangulatos terasszal rendelkező, napfényes, HŐSZIGETELT családi ház.

Az ingatlan belső két szintes kialakítással rendelkezik. Alsó szintjére egy hangulatos, kerthez kapcsolódó fedett teraszról léphetünk be. A szinten egy kifejezetten tágas, amerikai konyhás nappaliszoba, egy fürdőszoba+wc, és egy közlekedő helyiségek kaptak helyet. A közlekedőből elérhető a ház felső, tetőtéri szintje, ahol egy hangulatos hálószoba kapott helyet.

Az ingatlanban az elmúlt évek során számtalan felújítás történt. Megújult a teljes gépészet (víz, villany, csatorna), kicserélték a nyílászárókat, központi fűtést építettek ki, cserélték a burkolatokat, szerelvényeket, szanitereket, és a konyhabútort is. A házat kívülről dryvit hőszigeteléssel és esztétikus színezéssel látták el.

A ház fényviszonya kiváló, a nap minden szakában rengeteg természetes napfényben részesül. Fenntartása kedvező, köszönhetően az új nyílászáróknak, és a külső hőszigetelésnek. A fogyasztást minden közmű tekintetében saját mérőóra méri.

Az otthon melegét télen korszerű, elektromos cirkóberendezés, és a két darab modern, hűtő - fűtő klímaberendezés is biztosítja. A ház természetesen csak a cirkóval, vagy csak a klímákkal is könnyedén kifűthető. A klímák természetesen a nyári hónapokban is segítséget nyújtanak az ideális belső hőmérséklet fenntartásában.

A ház alatt méretes, boltíves, borospince jellegű pince található, mely tároláshoz ideális.

A házhoz 185m2-es, teljesen körbekerített, önálló utcai bejárattal rendelkező telek tartozik, ahová 2 autóval is kényelmesen be lehet állni. A fennmaradó részen pihenő, sütögetőhely, virágoskert, kisebb veteményes számára is rendelkezésre áll hely.

A szomszédság rendezett, az utca csendes, zöldövezeti. Ennek ellenére minden, ami a mindennapokban szükséges lehet (óvoda, iskola, orvosi ellátás, bevásárlási lehetőségek) karnyújtásnyira elérhetőek. A 3-4 perc sétával elérhető buszmegállóból a 13-as BKK buszjárat biztosít átszállásmentes összeköttetést a Camponával, ahonnan másik busszal, vagy vonattal utazhatunk a belvárosba. Autóval az ingatlan az M0 és 7-es út felől is pár perc alatt elérhető.

Az ingatlan irányára: 43,9 M Ft
Mutass

44900000 Ft
Pusztai Henriett
Briliáns értékesítő



Referencia szám: HZ089087

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 146980424

Kapcsolatfelvétel


Ingatlanközvetítő

Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn