420 nm-es műhely eladó Monor

company_logo

250 000 000

Ft

595 238 Ft/m²

Feladás dátuma:

ápr 29., 11:10
Ingatlanközvetítő

Tulajdonságok

Állapot:
Jó állapotú

Fűtés típusa:
egyéb

Ingatlan típusa:
tégla

Erkély, terasz:
Nincs

Bútorozott-e:
nem

Parkolás:
Utcán

Méret:
420 m²

Leírás

Monor Péterimajor részén, jól megközelíthető helyen eladó egy jelenleg is működő fémmegmunkáló ipari ingatlan akár évtizedek óta megbízhatóan, biztosan működő céggel.

A 2067 m2 nagyságú telken összesen 420 nm területű ingatlan helyezkedik el, 300 m2 főépülettel, valamint 8 db, összesen 160 nm területű, engedélyezett konténerépülettel.

A kamionnal is jól megközelíthető, elektromos kerítéssel körbekerített épület komplexum, ipari áramellátással, 2 db kúttal (egy ásott- és egy fúrt kút), fedett tárolókkal, garázzsal ellátott, a telken pedig több autó számára biztosított a parkolás.

Jelenleg fém megmunkálás a fő tevékenység, viszont a telep alkalmas lehet különböző ipari tevékenységekre is, irodaként, raktárként, autószerelő-, alkatrész összeszerelő műhely, stb, gyakorlatilag nagyon sokféle célra felhasználható.

Az épület teljes fűtéséről egy hatékony, korszerű, takarékos automata pellet kazán és egy hagyományos, fatüzelésű kazán gondoskodik.

Jó megközelíthetőség, 10 km-re az M0 autópálya, 16 km-re Budapest. Közvetlen aszfaltozott lehajtási lehetőség az M 4-es autóútról + kiépített szervízút, ahova nem kell behajtási engedély.

Monor Pest megye középső részén, Budapesttől délkeletre - Cegléd (Szolnok) irányába helyezkedik el. A budapesti agglomerációnak hivatalosan nem része, de azzal szomszédos, így közvetlenül kapcsolódik hozzá, így közlekedési szempontból a település kedvező helyzetben van, és ezeknek az adottságoknak köszönhetően Monor jelentős vonzáskörzettel rendelkezik. Közúti kapcsolatai többirányú átjárást biztosítva, valamennyi szomszédos település irányába kiterjednek. A település déli részén fut a 4. számú főút, és a MÁV 100a számú kétvágányú, villamosított BudapestCeglédSzolnok-vasútvonala, így a település közúton és vasúton is könnyen elérhető.

A településtől nem messze a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér, mely közúton és vasúton egyaránt jól megközelíthető, a város megközelíthetősége a közúti,- és vasúti ellátottságának köszönhetően változatos és kiváló, elhelyezkedése mind térségi, mind regionális szinten kedvező.

Az ingatlan hosszútávú bérleti szerződéssel is kiadó.
Hívj, és nézzük meg együtt!!

Érd: Kovács Ildikó, tel: , e-mail:

A megvásárláshoz hitelre van szüksége?

Segítünk!

Ügyfeleinket - együttműködő partnerünk - a Hitelcentrum Kft segíti a hitelügyintézés teljeskörű lebonyolításában. 12 bankkal állnak kapcsolatban, mely rugalmassá, kényelmessé, és gyorsabbá teszi hitelének ügyintézését, és biztosítja, hogy megismerhesse az Ön számára legkedvezőbb ajánlatot!

A szolgáltatás Vevőink számára ingyenes!

Ne tétovázzon, hívjon és nézzük meg együtt az ingatlant!



Referencia szám: IP052264

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 147439677

Kapcsolatfelvétel


Ingatlanközvetítő

Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn