Eladó 40 nm-es Üdülő, nyaraló Tápiószentmárton

company_logo

15 000 000

Ft

375 000 Ft/m²

Kategória:

Feladás dátuma:

ápr 22., 19:40
Ingatlanközvetítő

Tulajdonságok

Szobák száma:
1 szoba

Méret:
40 m²

Állapot:
Jó állapotú

Fűtés típusa:
elektromos

Szintek száma:
1

Lift:
Nincs

Ingatlan típusa:
egyéb

Kilátás:
utcai

Erkély, terasz:
Nincs

Bútorozott-e:
nem

Parkolás:
Utcán

Kert mérete:
720  m2

Félszobák száma:
1
Tulajdonjog/ bérleti jog:
Tulajdonjog

Leírás

Az ingatlan jellemzése:

A 720 m2 terület nagyságú porta négy oldalról kerített, udvara parkosított, szépen gondozott. A nyaralóház csapadék víz elvezetése csatorna, szennyvíz elvezetése ülepítős rendszerű. Az épület teherhordó szerkezete beton alapra épített, hőszigetelt, könnyű szerkezetes falazat, szigetelt fa födémmel, alacsony dőlésszögű nyereg tetővel, fém cserepes lemez fedéssel.

Külső nyílászárói fa tokos ajtó és ablakok, árnyékoló zsalugáterekkel ellátva. Fűtése elektromos hősugárzóval, gázsziesztával vagy klímával megoldható, meleg víz ellátása villanybojlerról megoldott. A kert locsolását fúrt kút szolgálja. Egy fázis 25A elektromos áram, vezetékes víz közművek kiépítve, kábeltévé, telefon, internet bevezetve, gáz közmű közvetlen a nyaraló előtt az utcán elérhető.

Az ingatlan belterének jellemzése:

A nyaralóház 30 m2 alapterületű lakóterét a 10 m2 alapterületű, főtető által fedett zárt szélfogó előszobából érjük el, melyből a bejárati ajtó a nappaliba nyílik. A nappali mint központi élettér a legnagyobb alapterületű helyiség és ebből nyílik az épület minden más egysége. Az utcafront felé kettő önálló bejáratú szoba érhető el, a szobák előterében egy zuhanyzós fürdőszoba és wc teszi teljessé a komfortot, míg közvetlen a bejárat mellett a főzőfülke jellegű konyha került kialakításra.

Az ingatlan környezetének jellemzése:

Tápiószentmárton nagyközség Pest megyében a Nagykátai kistérségben terül el, mint az Alsó-Tápió mente legnépesebb települése. A nagyközséghez tartozó nyaralóövezet állandó lakosaival és Göbölyjárás településrészekkel közel 5300 lelket számlál. A településen színvonalas étterem, híres lovarda, pozitív energiát sugárzó Attila-domb, borgazdaság, strandfürdő üzemel.

Tápiószentmártonban két óvoda, két általános iskola, uszoda és sportcsarnok várja a gyermeküket itt nevelőket és a jövőben a településre költöző családokat. Tápiószentmárton tömegközlekedésben az autóbusz forgalomra támaszkodik, így Cegléd, Jászberény, Eger, Budapest városok irányába napi rendszerességgel indulnak járatok, de a közeli Nagykáta városban elérhető a Budapest - Újszász - Szolnok vasútvonal is.

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 147271041

Kapcsolatfelvétel

Profilkép
Egri Zsolt

Tápióvölgye Ingatlan - Árpád Ker. Bt.

További hirdetései

Ingatlanközvetítő

Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn