Egyedi ajánlat!

Turai eladó 263 nm-es ház

company_logo

40 000 000

Ft

152 091 Ft/m²

Kategória:

Eladó; Ingatlan; Ház 

Feladás dátuma:

ma, 16:14
Ingatlanközvetítő

Tulajdonságok

Szobák száma:
5+ szoba

Méret:
263 m²

Állapot:
Jó állapotú

Fűtés típusa:
elektromos

Szintek száma:
2

Ingatlan típusa:
tégla

Erkély, terasz:
Van

Bútorozott-e:
nem

Parkolás:
Teremgarázsban

Kert mérete:
934  m2

Tulajdonjog/ bérleti jog:
Tulajdonjog

Leírás

Piaci ár alatt eladó természetközeli családi ház Tura csendes részén!

Eladó Tura egyik csendes, természetközeli részén, egy gyönyörű 2001-es építésű családi ház. Ez a 263 négyzetméteres otthon kényelmes nappalival és 4 hálószobával rendelkezik, tökéletes otthont nyújtva minden család számára, akár kétgeneráció lakhatása is kialakítható.

Az ingatlan frissen felújított és szigetelt, így a legmagasabb kényelmet és energiatakarékosságot biztosítja. A 934 négyzetméteres telken elhelyezkedő házhoz egy kétállásos garázs is tartozik, így gond nélkül parkolhat.

Az otthon fűtéséről elektromos panelek gondoskodnak, míg a meleg vizet villanybojler szolgáltatja, így mindig kellemes hőmérséklet és bőséges melegvíz áll rendelkezésre.

A hatalmas ablakoknak köszönhetően a házba teljes egészében árad a természetes fény, különlegessége pedig a képeken is látható torony rész, ami végig üvegezett, és csodálatos kilátást biztosít.

Az ingatlan árában benne foglaltatik a külső színezés lehetősége, így az új tulajdonos szabadon választhatja ki, hogy milyen színben kívánja megjeleníteni új otthonát.

A ház nagy előnye a hatalmas fedett terasz és a 14 négyzetméteres erkély, amelyek ideálisak a szabadban való pihenésre és kikapcsolódásra.
A környék csendje és nyugalma párosul a luxussal, így itt minden adott az ideális életvitelhez. A közeli buszmegálló pár perc sétára található, míg minden egyéb, ami a mindennapi élethez szükséges, mindössze 10 perc sétatávolságra van.

Tura folyamatosan fejlődő város, mely Budapesttől mindössze 40 perc távolságra, míg Gödöllő csupán 25 percnyire található. Így az otthon ideális választás mindazoknak, akik nyugalmat, kényelmet és a városi élet előnyeit keresik.

Bővebb információért keressen bizalommal a hét bármely napján!

Az OTP Bankcsoport teljes körű ügyintézéssel áll az eladók és a vevők rendelkezésére! A kínálatunkból választott ingatlan finanszírozásához kedvezményes hitel- és lízingkonstrukciókat, lakástakarék-pénztári megoldásokat kínálunk. Az adásvételi szerződés megkötéséhez igény szerint megbízható ügyvédi közreműködést biztosítunk, és segítséget nyújtunk az adásvételhez kapcsolódó ügyek intézésében.

Referenciaszám: M271790

40000000 Ft

Referencia szám: M271790

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 146569119

Kapcsolatfelvétel


Ingatlanközvetítő

Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn