Jó fogás!

Eladó 1733 nm-es telek Inárcs

company_logo

24 500 000

Ft

14 137 Ft/m²

Kategória:

Feladás dátuma:

ma, 12:25
Ingatlanközvetítő

Tulajdonságok

Méret:
1733 m²

Villany:
van

Víz:
van

Gáz:
telken belül

Csatorna:
nincs

Leírás

Pest megyében, Budapesttől 38 km-re déli irányban Inárcson ajánlom figyelmébe ezt a kiváló fekvésű építési telket. A telek mérete 1733 m2, 17 méter széles utcafronti résszel. Alkalmas lehet befektetőknek is, illetve több generáció együttélését is kényelmesen biztosítja. A helyi építési szabályzatnak megfelelően a telek 70% - a beépíthető. Közművek tekintetében minden megtalálható: víz, villany az utcáról beköthető, a gázcsonk telken belül található. Infrastruktúra tekintetében autóval 2 perc Inárcs központja, illetve gyalogosan is kényelmesen 7-10 perc sétával elérhető buszmegálló, óvoda, orvosi rendelő.
A település legfontosabb megközelítési útvonala, az átadása óta az M5 autópálya, amely a lakott területétől néhány száz méterre keletre húzódik. A sztrádának inárcsi csomópontja ugyan nincsen, de a 35. kilométerénél kialakított pihenőhely így is lehetőséget biztosít a helyiek és az ide látogatók számára a le- és felcsatlakozásra.
A történelmi faluközpontot csak öt számjegyű útvonalak, 46 106-os és 46 108-as utak érintik, ezek közül az utóbbi az 5-ös főúttal és a 4606-os úttal, az előbbi a 4604-es kapcsolják össze Inárcsot. Érintik még a község területét a 46 105-ös és 46 107-es számú mellékutak, de ezeknek a helyi közlekedésben betöltött szerepük minimális.
Vasúton Inárcs a Budapest-Lajosmizse-Kecskemét vasútvonalon érhető el, amelynek egy megállási pontja van itt, Inárcs-Kakucs vasútállomás.
Az OTP Ingatlanpont teljes körű ügyintézéssel áll az eladók és a vevők rendelkezésére! A kínálatunkból választott ingatlan finanszírozásához kedvezményes hitel- konstrukciókat kínálunk. Az adásvételi szerződés megkötéséhez igény szerint megbízható ügyvédi közreműködést biztosítunk, és segítséget nyújtunk az adásvételhez kapcsolódó ügyek intézéséhez. Kérdés, mutatás esetén hívjon bizalommal!

Referencia szám: M238836

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 142637680

Kapcsolatfelvétel


Ingatlanközvetítő

Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn