154 nm-es ház eladó Üllő

company_logo

129 000 000

Ft

837 662 Ft/m²

Kategória:

Eladó; Ingatlan; Ház 

Feladás dátuma:

ápr 22., 17:10
Ingatlanközvetítő

Tulajdonságok

Szobák száma:
5+ szoba

Méret:
154 m²

Állapot:
Felújított

Fűtés típusa:
elektromos

Szintek száma:
1

Ingatlan típusa:
tégla

Erkély, terasz:
Nincs

Bútorozott-e:
nem

Parkolás:
Utcán

Kert mérete:
1037  m2

Tulajdonjog/ bérleti jog:
Tulajdonjog

Leírás

Ugye el tudná képzelni az otthonát por, pollen nélkül? Na és villany és gáz számla nélkül?
Ha nem csak egy házat szeretne vásárolni, hanem igazi otthont, akkor megtalálta!
154nm-alapterületű két szintes okos otthon, 12,5nm-es garázzsal és 59nm alapterületű műhellyel várja új tulajdonosát.

Az ingatlan saját részre került újjá építésre a mai kornak megfelelő modern technológiákat és kivitelezési lehetőségeket alkalmazva, hogy a legnagyobb komfortban tölthessük mindennapjainkat szeretteinkkel. Ehhez hozzá járulnak többek között a hangvezérléssel irányítható redőnyök, lámpák, hangulat világítások, elektromos kapu és média, továbbá kamera rendszer, füst érzékelő, mennyezeti hűtés-fűtés rendszer, aminek a körönkénti szabályozása előkészítésre került (minden helység hőmérséklete külön szabályozható). A fűtés rendszerek hatékonyságát a nagy részletességgel kidolgozott szigetelések alkalmazása biztosítja. Az ingatlan 0-ás villanyszámlával rendelkezik, mivel a napelem rendszereknek köszönhetően az ingatlan teljeskörűen el van látva a szükséges energiákkal. ( 2x32A és 1x40A oda-vissza tápláló fi relé, villám védelemmel)
Fix ablakokkal ellátott az ingatlan, ezért a a friss levegőért a be és ki áramló levegőnél por és pollen szűrős, hővisszanyerő, két keresztes hőcserélős, entalpiás, EC ventillátoros szellőztető rendszer a felelős.

A teljes utcafronton elterülő 2 éve elhelyezett lézervágás technológiával készült kerítésen két nagy (egy elektromos és egy elektromossá alakítható) és egy kiskapun keresztül tudunk bejutni a térkövezett és dísznövényekkel, gondozott pázsittal rendelkező udvarra.
A kert hátsó részét megközelítve láthatunk egy 5x3m-es szanetlit és egy melléképületet is. Ahogy a fő épület mögé érkezünk megláthatjuk a komposzttal javított termő földet, amiben termő gyümölcsfák kerültek ültetésre és magas ágyások kialakításra.
A kert gondozását segíti a két körös csepegtetési rendszer, a 7 víznyerési pont az ásott és fúrt kút.
A hátsó telekhatár mentén, illetve a fő épület héjazatán helyezkednek el a napelem rendszerek, amelyek 1 fázisúak és 17MW-energiatermelést érnek el éves szinten.
A fő épület B30-as 45cm-es téglából épült ( fő és belső főfalak) homlokzaton 20 cm grafitos hőszigetelés került pont peremes ragasztással felhelyezésre, a ragasztott hálóra alapozás után szilikonos nemesvakolattal lett borítva. A betoncseréppel fedett, erősített tetőszerkezet alatt a födém 30cm-es üveggyapot szigetelést kapott és egy járószerkezet került rá, ami lehetőséget ad a pakolásra.
A szigetelés a falsíkra beszerelt, fixüvegezésű, 7 cellás, argon gázzal töltött 2 légkamrás, kívül és belül hő és fényvédő réteggel ellátott, arany tölgy színű nyílászárók kereteit fedve is felhelyezésre került ezzel is növelve a ház hőtartó képességét. (A számos tényezőnek köszönhetően, ha el zárnánk minden energia forrást az ingatlanban és nem számolunk külső tényezőkkel, a ház benti hőmérséklete körülbelül 1 hét után változna meg.)
Az ablakok elektromos, alumínium, hőszigetelt, motoros, távvezérelhető rejtett redőnytok
Amennyiben az ingatlan felkeltette az érdeklődését, keressen bizalommal a hét bármely napján!
Jöjjön el, nézze meg, szeressen bele, legyen Ön a a következő lakója!

Érd: Tivadarné Kulcsár Imola, tel: , e-mail:

Az ajánlatom megfelelne az elvárásainak, de nem rendelkezik a kiválasztott ingatlan teljes vételárával!?
Hitelre történő vásárlás esetén Bankfüggetlen Credipass Pénzügyi Szakértőnk kötelezettség nélkül megtalálja az Ön számára legkedvezőbb megoldást! A tanácsadás ingyenes!

Referencia szám: HZ093173

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 146231033

Kapcsolatfelvétel


Ingatlanközvetítő

Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn