Dabasi eladó 15061 nm-es telek

company_logo

95 000 000

Ft

6 308 Ft/m²

Kategória:

Feladás dátuma:

több, mint egy hónapja
Ingatlanközvetítő

Tulajdonságok

Méret:
15061 m²

Villany:
telken belül

Víz:
utcában

Gáz:
telken belül

Csatorna:
utcában

Leírás

E50-ES FŐÚT MELLETT, DABAS-GYÓN IPARI TERÜLET ÉPÜLETTEL EGYÜTT ELADÓ.
Az ingatlan Budapesttől 35km-re, dél-keletre fekszik, megközelíthetősége az E50-es főút mentén. A városrendezési szervezeti terv ipari zónának minősítette a területet, besorolása ipari gazdasági építési övezet, ezen belül Gip-m jelű (mezőgazdasági major), ahogyan a közvetlen mellette lévő Diego kereskedelmi Kft. telephelye.
A beépítésnél alkalmazható legnagyobb beépítettség 30%, a legnagyobb építménymagasság 7,5 m, a legkisebb zöldterületi arány pedig 20%.Amennyiben a leendő tulajdonos tevékenysége jelentős mértékű, zavaró hatású, akkor a Dabas város Polgármesteri Hivatala 2005-ben engedélyt adott jelentős mértékű, zavaró hatású, ipari gazdasági építési övezet (mezőgazdasági intenzív termelő és feldolgozó üzemi telephelyek, majorok területe) kialakítására is.
Az ingatlan 2 hrsz. számon található egy 7205nm művelési ágból kivett, telephely céljára hasznosítható terület és egy 7856nm területű kivett major (korábban gumi-és lakatosüzem volt.) A telken található hozzávetőlegesen 700nm-es épület és 400nm pince szerkezetileg jónak mondható.
Közművek: közvetlenül a terület alatt megy át a nagynyomású gázvezeték, igény szerinti mennyiségű gáz csatlakoztatható le. Az ingatlan területén található még nagyfeszültségű vezeték, igény szerinti árammennyiség felhasználására. Az épület rendelkezik saját trafóval, amely jelenleg 3 *160 amperes hozzáférést tesz lehetővé, mely igény szerint tovább növelhető. Víz és csatorna közvetlenül a terület határon, az út mentén található. A területen található még, egy 250mm átmérőjű ca. 100m mély fúrt kút, melynek bevizsgált forrás minőségű vizet szolgáltat.
További információért, illetve a megtekintéssel kapcsolatban, hívjon bizalommal.

Referencia szám: TK095002-JF

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 130738120

Kapcsolatfelvétel


Ingatlanközvetítő

Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás