Eladó 110 nm-es ház Abony

company_logo

37 990 000

Ft

345 364 Ft/m²

Kategória:

Eladó; Ingatlan; Ház 

Feladás dátuma:

több, mint egy hónapja
Ingatlanközvetítő

Tulajdonságok

Szobák száma:
5+ szoba

Állapot:
Jó állapotú

Fűtés típusa:
házközponti

Ingatlan típusa:
tégla

Erkély, terasz:
Van

Bútorozott-e:
nem

Parkolás:
Udvarban

Tulajdonjog/ bérleti jog:
Tulajdonjog

Szintek száma:
1

Kert mérete:
893  m2

Méret:
110 m²

Leírás

Abony kertvárosi részén 110 m2 hasznos alapterületű családi ház 893 m2 telken eladó. Az 1981-ben épült összkomfortos ingatlan aszfaltozott útról nyíló csendes zsákutcában helyezkedik el. A családi ház öt szobából, egy közlekedőből, egy konyha-étkezőből, egy tárolóból, egy fürdőszobából, egy WC- helyiségből, egy 8 m2-es teraszból és egy szélfogóból áll. A ház alatt egy 50 m2 nagyságú, belső lejáratú, két helyiségből álló száraz, több ablakkal ellátott, beton aljzattal rendelkező pince található. Az ingatlan emeleti szintje igény szerint beépíthető, jelenleg egy 4 m2-es loggia került kialakításra. Az udvaron egy 96 és egy 5 m2 nagyságú melléképület került műhelyként megépítésre. Az épület beton alapon tégla falazattal, az alsó- és felső födém beton gerendázattal és béléstesttel, a tető szerkezete fém gerendázattal, valamint pala héjazattal készült, körben csatornával ellátott. A homlokzat normál állapotú, a külső- és belső nyílászárók eredeti fa szerkezetűek, normál állapotban vannak. A dupla szárnyú ablakok redőnnyel kivitelezettek. A helyiségek padlószőnyeg-, járólap- és PVC-borítást kaptak. A családi ház összközműves, melyben a három- és az egyfázisú villany, a vezetékes víz, a csatorna, a gáz telken belül megtalálható, emellett fúrt kút is rendelkezésre áll. Az otthon melegéről a pincében elhelyezett vegyestüzelésű kazán gondoskodik radiátoros hőleadással, alternatív lehetőségként több fatüzelésű kályha és három kémény is rendelkezésre áll. A melegvíz ellátását villanybojler biztosítja. Az ingatlan kiváló szerkezetű, igény szerint átalakítandó, felújítandó.
Az otthon alkalmas lehet fiatal családok számára, albérletre való befektetésre, valamint kétgenerációs lakhatásra egyaránt. A családi ház saroktelken helyezkedik el, körben bekerített, gépjárművek számára két oldalról történő behajtásra kapubejáró biztosított.
A ház jelenleg lakott, birtokba adás megbeszélés alapján lehetséges. Az értékesítés során társasházi lakás beszámítása szóba jöhet.
A település központja 800 méteren belül elérhető, iskola, óvoda, Polgármesteri Hivatal, posta, gyógyszertár, benzinkút bevásárlási lehetőség, több multi áruház megtalálható, a tömegközlekedés megoldott. M4 autópálya közvetlenül a város mellett halad el.
A hirdetés tájékoztató jellegű, az ingatlanról pontos adatokat a megtekintést követően a tulajdonos által elmondottak alapján tudunk garantálni.
Amennyiben a vásárláshoz el kellene adni jelenlegi ingatlanát, állok rendelkezésére a telefonszámon.
A vásárlás finanszírozásához, ne hagyja ki a Babaváró kölcsön, a CSOK Plusz lehetőségét!
Használja ki a lehetőséget, hogy kedvezőbb kamatozású OTP Bank hitelhez juthat, ha az OTP Ingatlanpont kínálatából vásárol. Ingatlant kereső ügyfeleink részére szolgáltatásaink és az ingatlanvásárlással, ingatlan felújítással kapcsolatos hitel ügyintézése ingyenes.

Az adás-vétel lebonyolításához korrekt ügyvédi közreműködést tudunk ajánlani.
Érdeklődés esetén várom hívását akár hétvégén is!

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 150034879

Kapcsolatfelvétel a Hirdetővel


Ingatlanközvetítő

Utoljára aktív: 13 napja

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat!

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy!

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn