Eladó 103 nm-es ház Monor #4568908

company_logo

59 900 000

Ft

581 553 Ft/m²

Kategória:

Eladó; Ingatlan; Ház 

Feladás dátuma:

ma, 05:39
Ingatlanközvetítő

Tulajdonságok

Szobák száma:
5+ szoba

Méret:
103 m²

Állapot:
Jó állapotú

Fűtés típusa:
gáz konvektor

Szintek száma:
1

Ingatlan típusa:
tégla

Erkély, terasz:
Nincs

Bútorozott-e:
nem

Parkolás:
Utcán
Tulajdonjog/ bérleti jog:
Tulajdonjog

Leírás

Monor főutcáján kínálunk eladásra egy kétgenerációs, összközműves, nagy telekkel rendelkező, részben felújítandó családi házat. A két szárnyból álló épület beton alapra épült, tégla falazattal a hatvanas években.

Az ingatlan teljes mérete 103 nm, amelyhez egy 13 nm-es terasz is tartozik. A melegvizet bojler biztosítja mindkét fürdőszobában, míg a fűtés konvektorokkal és három cserépkályhával történik.

A első lakrészben két azonos méretű szoba, egy fürdőszoba WC-vel és egy nappali-étkező-konyha található. Betonfödémes, igény szerint akár még egy szint húzható rá.

A második lakrész szintén két szobával, egy fürdő WC-vel, egy étkező-konyhával és egy spájzzal rendelkezik. A helyiségek egy kényelmes folyóson keresztül közelíthetők meg. Ez a rész fafödémmel rendelkezik.

A jelenlegi két ingatlan igény szerint könnyedén összenyitható, a válaszfalak mozgatása további módosítási lehetőséget biztosítanak a helyiség elrendezésben.

Az ingatlan mellett egy önálló, felnyíló ajtós garázs is található, amely egy gépkocsi tárolása mellett műhely funkcióra is alkalmas lehet. Az udvarra több gépjármű beállására is lehetőség van.

A telek 1074 nm-es, körbe kerített, füvesített, tujákkal körülvett. Az udvaron a vezetékes vizet adó csap mellett egy bevizsgált fúrt kút is található, amely kiválóan alkalmas a kert öntözésére.

Az ingatlan felújítás alatt áll. A külső nyílászárók kicserélésre megtörtént (prémium minőségű három rétegű műanyag ablakok és bejárati ajtó), a munkálatok többi része már az új tulajdonosra vár, így igény szerint alakíthatók a szobák és egyéb helyiségek. A jól szigetelt, nedvességmentes, szilárd falazat kívül-belül jó minőségű. A tető szerkezete szintén jó állapotban van, igény esetén a régi héjazat cseréje szükséges.

Befektetők számára is ajánljuk, hiszen a telek méretéből adódóan akár még egy ház is felépíthető rá!

Ideális választás lehet generációs összeköltözőknek és nagycsaládosoknak is! A tehermentes ingatlan jelenleg nem lakott, így hamar birtokba vehető.

Keressen bizalommal a hét bármely napján! Nézzük meg együtt, és találja meg új otthonát!

Hivatkozási azonosító: HZ060618-4568908-JF

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 147291920

Kapcsolatfelvétel


Ingatlanközvetítő

Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn